Ухапшена два нарко-дилера, заплењено 67 килограма дроге

„Након вишемесечног рада припадника Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова синоћ су у Београду, приликом примопредаје, ухапшена два лица.
droga
Фото: МУП

Лица са иницијалима Ж. М. (1992) и С. З. (1977) су покушала да изврше примопредају 32 килограма опојне дроге амфетамин и 35 килограма опојне дроге марихуана. Том приликом заплењена је дрога, али је заплењен и један пиштољ са пригушивачем, велика количина муниције. Пиштољ је имао избрушене бројеве и имали су и силиконске маске. Све ово говори да ови нарко-дилери нису само трговали дрогом већ да су се припремали и за неко теже кривично дело, а истрага ће утврдити које“, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

„За нарко-дилере на нашим улицама једноставно нема места, а припадници Управе криминалистичке полиције, припадници Министарства унутрашњих послова никада не губе из вида да је једно од најтежих дела, један од најтежих удара на наш свакодневни начин живота продаја дроге. За дилере нема места“, поручио је министар Вулин.

Ухапшени се терете за кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Одређено им је задржавање до 48 сати после чега ће бити предати Вишем јавном тужилаштву на даљу надлежност и поступање.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести