Вулин: Ухапшена још двојица у вези случаја Ђокић

БЕОГРАД: Интензивним и опсежним радом припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу данас су ухапсили К. М. (1981) и А.М. (1982) из села Моравац који се доводе у везу са убиством породице Ђокић.
policija, tanjug
Фото: MUP, ilustracija

"Захваљујући упорном, посвећеном и марљивом раду припадника полиције, ухапшено је троје осумњичених који се доводе у везу са убиством трочлане породице из Алексинца.

Честитам свим припадницима Министарства унутрашњих послова, припадницима Управе криминалистичке полиције, припадницима Полицијске Управе за град Ниш, припадницима Полицијске управе за град Београд, који су учествовали у расветљавању околности убиства породице Ђокић", поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Он је додао да се, нажалост, убиства догађају, али ни једно убиство не може да остане нерешено и нерасветљено, наводи се у саопштењу МУП-а.

"Свако убиство, припадници Министарства унутрашњих послова ће разрешити, а убице привести правди", нагласио је министар Вулин.

Осумњичени су приведени и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено им је задржавање до 48 часова, због постојања основа сумње да су учествовали у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Приведен и син Горана Џонића

У вези са убиством породице Ђокић приведен је и син Горана Џонића, осумњиченог за учешће у убиству трочлане породице Ђокић, пренели су вечерас београдски медији.

Син Горана Џонића је дошао на информативни разговор, а био је ватрогасац као и његов отац, пренеле су Новости.

Медији су такође пренели да је полиција раније данас одвела супругу Горана Џонића, који је ухапшен због сумње да је учествовао у убиству породице Ђокић, а претпоставља се да је одведена како би дала исказ о том убиству.

Горан Џонић ухапшен је синоћ због сумње да је учествовао у убиству трочлане породице Ђокић из Алексинца.

EUR/RSD 117.2767
Најновије вести