Претучене српске камионџије на граници Украјине и Румуније

ЂАКОВО:  Шесторица српских камионџија ноћас су око један сат после поноћи брутално претучени на граничном прелазу између Украјине и Румуније, на прелазу Ђаково - Халмеу.
ukrajina_granica Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Њих су претукли украјински возачи шлепера, а док су их ударали викали су им да је ''ово Украјина и да је ово њихова граница''", преноси Курир.

Група претучених српских возача објаснила је да се то догодило на граници између две поменуте земље - пред сам улазак у Румунију, на њиховом повратку кући."Претучени смо нас петорица-шесторица од чега тројица баш тешко", написали су возачи у поруци редакцији, додајући да су повређени Радојко Ковачевић, Милан Рујевић и Драган Јовановић.

Како се наводи, они су још у шоку и неверици с обзиром на то шта им се догодило,а послали су фотографије повреда, као и слике са самог граничног прелаза.Упитани шта је био повод за напад, рекли су да су нападнути из чиста мира.

Кажу да на том месту стоје и чекају већ данима, не само наши, него и руски и белоруски шлепери за разлику од домаћих украјинских који без проблема обилазе километарску колону и прелазе границу за тили час.

EUR/RSD 117.5644
Најновије вести