Још увек мистерија узрок смрти жене чије тело је пронађено у Беочину

Још увек се не зна шта је узрок смрти женске особе (40), чије је беживотно тело у уторак после подне пронађено у шуми иза манастира у Беочину.
1
Фото: Dnevnik.rs

Иако су медији у први мах пренели да се ради о двадесетчетворогодишњој девојци, „Дневник” незванично сазнаје да је реч о четрдесетогодишој жени из Новог Сада.

Њена смрт се и даље води као сумњива, иако на телу, по нашим сазнањима, нема видљивих повреда које би указале на то да је смрт наступила насилним путем.

Тело несрећне жене је пренето на Институт за судску медицину у Новом Саду, а тачан узрок смрти и идентитет страдале требало би да буду познати данас.

По нашим сазнањима, нема видљивих повреда које би указале на то да је смрт наступила насилним путем

С обзиром на то да је тело било смрзнуто, претпоставља се да је ту било неколико дана.

Како се наш репортер уверио на лицу места, полицијска патрола је и јуче обезбеђивала део иза манастира где је тело пронађено.

Фото: Dnevnik.rs

По речима мештана, леш је пронашао један шетач, јер је тај део веома интересантан за шетњу.

– Тај потес је доста атрактиван за шетаче јер има леп успон – казао је за „Дневник” један мештанин, док се други надовезао да и он често шета тим делом Фрушке горе. – На беживотно тело наишао је један мештанин који је туда шетао и одмах обавестио полицију. Чуо сам да жена није из Беочина, а ко је и како је ту доспела – сада се свашта прича. Чуо сам да је ту пронађен леш и баш сам кренуо да шетам тим крајем, али ме је полиција вратила. Такође сам чуо да тело ту лежи већ данима, неки кажу још од краја децембра. У медијима сам прочитао да је била полунага, али треба имати на уму да ту има и доста животиња и ако она ту лежи већ данима, можда су је и животиње дирале. Ужас, сирота жена.

Текст и фото: Д. Николић

Vlafa
09.01.2020 • 21:18
Da životinje su je skinule i tu bacile
EUR/RSD 117.5755
Најновије вести