Економија - Новчаник

Економија / Новчаник Порезници продају одузету гардеробу и аутомобиле
Пореска управа сутра ће у магацину у Собовици, по решењу пореске управе у Панчеву, продавати гардеробу и два путничка возила одузетих у поступку контроле, чије су продаје већ биле оглашаване.
Економија / Новчаник Банке неће тражити наплату судских трошкова; Адвокати: Уједначити судску праксу
Банке су исказале начелну спремност да у случају сваког повољног исхода спора пред Врховним касационим судом од друге стране не наплаћују трошкове које су саме имале у вези вођења сваког појединог спора, већ да они остану на терет банака, саопштено је из Удружења банака.
Економија / Новчаник Средњи курс у уторак 117,56 динара за евро
БЕОГРАД: Народна банка Србије објавила је званичан средњи курс динара за уторак 21. септембар који ће износити 117,5685 динара за један евро.
Економија / Новчаник Просечна цена станова у новоградњи 179.852 динара
БЕОГРАД: Просечна цена станова у новоградњи у првом овогодишњем полугодишту је износила 179. 852 динара а цене су се кретале од 53. 382 динара по метру квадратном, колико је квадрат коштао у Бујановцу до 373.406 динара у београдској општини Савски венац, објавио је Републички завод за статистику.
Економија / Новчаник Данас пензије на кућне адресе и на шалтерима пошта
БЕОГРАД: За пензионере из категорије запослених који примања добијају на кућне адресе или на шалтерима пошта, данас почиње исплата августовских пензија, објавио је данас Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање
Економија / Новчаник Поврће за трећину јаче удара по џепу него лане
Поврћа је мање него лане, упркос томе што су повртари уложили труда и новца да би сачували род од велике суше и високих дневних температура.
Економија / Новчаник Курс динара у понедељак 117,56
БЕОГРАД: Динар ће вредети према евру у понедељак, 13. септембра, исто као данас и званични средњи курс износиће 117,5680 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар стабилан, курс у петак 117,56
БЕОГРАД: Динар ће вредети сутра према евру исто као данас и званични средњи курс износиће 117,5641 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Курс динара у четвртак 117,56 за евро
БЕОГРАД: Динар ће задржати сутра према евру исту вредност као данас и званични средњи курс износиће 117,5600 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник ДОЗВОЉЕНИ МИНУС Ко се задужи на брзину, каје се натенане
Септембар је месец када трошкови знатног броја грађана премашују кућне буџете.
Економија / Новчаник Курс динара према евру у среду 117,56
БЕОГРАД: Динар ће вредети сутра према евру исто као данас и званични средњи курс ће износити 117,5629 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Европске банке годишње усмере 24 милијарде долара у пореске оазе
ЊУЈОРК: Највеће европске банке годишње у просеку књиже 20 милијарди евра (23,7 милијарди долара) у пореским оазама, што чини око 14 посто њихове укупне добити, према данас објављеном извештају Пореске опсерваторије ЕУ.
Економија / Новчаник Динар према евру усидрен, у уторак курс 117,56
БЕОГРАД: Динар ће вредети сутра према евру исто као данас и званични средњи курс ће износити 117,5604 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник У сусрет грејној сезони: Пелет најтраженији, дрва најјефтинија
БЕОГРАД: У Србији је најјефтиније грејати се на дрва, која су набављена по нижим ценама, док је најскупља варијанта грејања она која се добија помоћу електричне енергије.
Економија / Новчаник Курс динара у понедељак 117,56 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак, 6. септембра, 117,56 динара за евро, што је незнатна промена у односу на 3. септембар, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Поскупљује бела техника; резервни делови и транспорт подигли цене
НОВИ САД: Од како је почела пандемија ковид-9 поскупљења су постала уобичајена појава и готово да нема производа који није поскупео бар мало.
Економија / Новчаник Курс динара 3. септембра 117,56 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 3. септембра, 117,56 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Највишу и најнижу јунску зараду раздваја 95.423 динара
НОВИ САД: По подацима Републичког завода за статистику, просечна јунска зарада запослених у Србији била је 65.070 динара, што је 45 динара више од оне исплаћене месец дана раније, када је у ковертама било 65.025 динара.
Економија / Новчаник За килограм пилетине скоро 300 динара
НОВИ САД: Пилеће меса је поскупело, па потрошачи однедавно купују килограм пилетине за близу 300 динара, што је за око стотину динара више него пре недељу дана.
Економија / Новчаник Курс динара 1. септембра 117,56
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 1. септембра, 117,5637 динара за евро, што је незнатна промена у односу на 31. август, објавила је Народна банка Србије.
EUR/RSD 117.5685
Најновије вести