Вучић телефонским позивом изненадио бака Милицу

БЕОГРАД: Председник Алексаднар Вучић изненадио је данас позивом бака Милицу, која је постала позната након што се на друштвеним мрежама појавио видео снимак у којем она, у разговору са унуком, каже да “Вучића воли више од свих”.
vucic

“Драго ми је да вас чујем и видим госпођо Милице и да вам се захвалим за ваше огромно срце и за бригу за вашу децу, снају, унуке и да наставите да бринете о њима”, рекао јој је Вучић у видео позиву.

Она је узвратила да више брине због њега, него због својих, јер они, како је рекла, “знају да се чувају”, на чему јој се председник од срца захвалио.

“Знам и ја, али хвала вам много и извините што сам вас ометао, само да вам кажем да сте свима, због свог срца, постали симпатични. Ја вам се бескрајно захваљујем за ту врсту љубави и посвећености коју показујете према својој породици и земљи”, рекао је Вучић.

На крају разговора, бака је пожелела Вучићу добро здравље.

"Желимо ти да будеш здрав, и цела твоја породица и Данило да оздрави", рекла му је она. 

"Хвала вам много. Пренећу му. Хвала вам", рекао је Вучић.

Бака Милица је Милица Генчић, живи у Раковици, и има 76 година.

На друштвеним мрежама се претходних дана појавио снимак на којем она разговара, највероватније, са унуком, којој показује пакет помоћи који су пензионери добили. 

На констатацију унуке да јој је пакет послао “њен Вучић", бака Милица каже “мој син, најлепши на свету”.

"Гледам га јутрос, срце моје, хвата се за срце. Је ли знаш ти да је он болестан од срца, има висок притисак", каже ова бака.

EUR/RSD 117.5845
Најновије вести