ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Мало кише, мало сунца

НОВИ САД: Свеже уз променљиву облачност с краткотрајном кишом, али са сунчаним интервалима. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 11, а максимална 19 степени.
Vremenska prognoza Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Свеже уз променљиву облачност с краткотрајном кишом. Биће и дужих сунчаних интервала. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 9, а максимална 21 степен.

СРБИЈА: И даље свеже за ово доба године уз променљиву облачност с повременом кишом и краткотрајним локалним пљусковима. Ветар слаб до умерен северни и северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак око нормале. Минимална температура 9, а максимална 21 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду мало топлије уз сунчане периоде и развој облака који могу условити ређу краткотрајну кишу. Од четвртка знатно топлије с више сунчаних сати уз дневни развој облака и могућ краткотрајни локални пљусак понегде. У петак још топлије, али крајем дана пролазна киша.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиване биометеоролошке ситуације опрезност се саветује особама са срчаним тегобама. Могући су променљиво расположење и проблеми са сном. Неопходно је повећање опрезности свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести