У недељу суво и сунчано

НОВИ САД: Суво уз сунчане интервале и променљиву облачност. Ветар слаб северозападни.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална око 5 степени.

ВОЈВОДИНА: Сунчани периоди са мало облака. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -3, а максимална 6 степени.

СРБИЈА: На северу Србије сунчани периоди, а на југу облачно уз могуће мало суснежице и снега пре подне. Поподне свугде суво. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -3, а максимална 6 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: Током идуће седмице преовлађујуће суво и стабилно време уз пораст дневне температуре од понедељка. Међутим, у јутарњим сатима се очекује мраз и понегде магла, која се може задржати дуже у неким пределима, а посебно у Војводини и по котлинама и у долинама река. Већа шанса за маглу је средином седмице. У сунчаним областима и на планинама температуре знатно изнад просека за ово доба године.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно повољне биометеоролошке прилике очекују се у већем делу земље. Известан опрез се и даље саветује срчаним и психичким болесницима. Реуматски болови и нерасположење могу се јавити као метеоропатске реакције

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести