У Београду сутра почиње Међународни сајам наоружања

БЕОГРАД: Међународни сајам наоружања и војне опреме "Партнер 2019", који се одржава под покровитељством Министарства одране Републике Србије, окупиће од 25. до 28. јуна на Београдском сајму 128 излагача.
naoruzanje, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

На површини од 26.000 метара квадратних изложбеног простора, представиће се 96 излагача из Србије и 32 из иностранства.

Земље учеснице су Француска, Аустрија, Швајцарска, Финска, Шведска, Немачка, Италија, САД, Данска, Велика Британија, Босна и Херцеговина – Република Српска, Словенија, Хрватска, Чешка Република, Белорусија, Словачка и Србија, као и бројне високе стране делегације.

Манифестација, која се одржава сваке непарне године, прилика је за представљање војне индустрије, успостављање нових и обнављање постојећих контаката и сарадње, као и позиционирање на значајном, вредном и динамичном тржишту Југоисточне Европе, наводи се у саопштењу Београдској сајма, који је извршни организатор ове изложбе.

Суорганизатор је предузеће Југоимпорт - СДПР.

Поред пословног, "Партнер 2019" ће имати и промотивни карактер - медијима и заинтересованој публици биће представљени најсавременији примерци наоружања и војне опреме.

Сајам ће од 25. до 27. јуна бити отворен од 10 до 17 часова само за пословне посетиоце, а у петак, 28. јуна, ће бити отворен и за грађанство у времену од 10 до 19 часова.

Цена улазнице је 350 динара, групна улазница кошта 200 динара, а цена паркинга је 150 динара по сату паркирања.

EUR/RSD 117.5923
Најновије вести