Свежије с повременом кишом

НОВИ САД: Свежије и променљиво облачно са повременом кишом и краткотрајним локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб северни. Притисак око нормале. Температура од 17 до 25 степени. Увече су могући пљускови.
oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: У суботу свежије за неколико степени са повременом појавом кише и краткотрајних локалних пљускова са грмљавином, са већом шансом на југу Војводине. На северу би киша могла изостати. Ветар слаб североисточни и источни. Притисак око нормале. Температура од 16 до 27 степени. Увече повремена киша и пљускови, осим на северу.

СРБИЈА: Свежије и променљиво облачно са чешћом појавом кише и краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Локално су могуће непогоде са градом и обилније падавине са већом шансом у западним, централним и јужним пределима. Мање падавина биће на северу Србије. Ветар слаб северни или променљив, а у зони пљускова на кратко појачан. Притисак око нормале. Температура од 14 до 27 степени.

Време наредних дана: У недељу променљиво облачно време са сунчаним интервалима, али и са могућом појавом краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. У понедељак топлије време уз слаб дневни развој облака. Постоји мања шанса за локалне пљускове на истоку Србије.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Биометеоролошка ситуација пријаће хроничним болесницима, али се додатна пажња ипак саветује особама са повишеним крвним притиском. Главобоља и несаница су очекиване метеоропатске реакције.

EUR/RSD 117.3121
Најновије вести