Радови на више путева - на Градини чекање 50 минута

БЕОГРАД: Путеви Србије саопштили су данас да ће на аутопуту Нова Пазова-Стара Пазова, од сутра до 30. јула, од 15 часова, бити извођени радови на одржавању коловозне конструкције.
radovi na putu
Фото: Youtube Printscreen

У зони радова из правца Београда, саобраћај се преусмерава са леве на десну коловозну траку где ће се саобраћај одвијати двосмерно, наводе Путеви Србије и додају да ће се саобраћај на делу пута петље Стара Пазова одвијати нормално.

Ауто-пут на деоници од Нове Пазове - Нових Бановаца, такође од сутра до 30. јула имаће измењен режим због радова на поправци оштећеног натпутњака.

У зони радова из правца Београд ка Новом Саду, саобраћај се преусмерава са леве на десну коловозну траку где ће се одвијати двосмерно.

Како додају у саопштењу, из правца Београда ка Новом Саду затворено је искључење за Нову Пазову, а алтернативни путни правац је петља Нови Бановци или петља Стара Пазова.

На аутопуту између петљи Појате и Трупале, до 11. августа радиће се на санацији. Саобраћај ће се због радова у десној траци смера Београд - Ниш, преусмеравати у леву траку смера Ниш - Београд.

На путу Зрењанин - Ечка, у смеру Ечка, сутра ће од 7 сати до 16 часова, бити радови на редовном одржавању, уз наизменично пропуштање возила и семафорску сигнализацију.

На уласку у Панчево из правца Београда, од пре надвожњака код скретања за луку Дунав па до пре раскрснице Првомајске улице са Улицом Жарка Зрењанина, од сутра па до 17. августа биће измењен режим саобраћаја због радова на појачаном одржавању коловоза.

Радови ће се изводити у десној коловозној траци, а саобраћај ће бити преусмерен на леву коловозну траку.

Путеви Србије су саопштили да на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова на излазу са граничног прелаза Градина задржавање за путничка моторна возила било је 50 минута, док на осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.5810
Најновије вести