Наоблачење, могућа нервоза

НОВИ САД: Захлађење и наоблачење са кишом. Дуваће појачан југоисточни ветар ујутру, а затим у скретању на појачан северозападни.
oblacno zima
Фото: pixabay.com

Притисак испод нормале. Јутарња температура 6, максимална до 8, и у наглом паду, а по подне око 3 степена.

ВОЈВОДИНА: Наоблачање са кишом уз захлађење. Ветар ујутру појачан југоисточни, а затим умерен до појачан северозападни. Притисак испод нормале. Јутарња температура 6, максимална до 11 степени.

СРБИЈА: Релативно топло јутро, али уз захлађење и наоблачење са кишом које захвата најпре север и запад Србије. Падавинска зона се брзо премешта ка југу, а поподне и увече је могућа суснежица у нижим пределима у западне и централне Србије. Ветар ујутру појачан југоисточни, а током дана ветар мења смер на северозападни уз захлађење. Притисак испод нормале. Јутарња температура -1, максимална до 14 степени

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак хладније са повременом суснежицом и снегом, а на северу Србије делимично разведравање. Од среде до петка хладно време са повременим слабим снегом на западу и југу Србије. У осталим пределима суво уз променљиву облачност са јутарњим мразевима.

Фото: Vreme Srbija/meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивано погоршање биометеоролошких прилика изазваће појачање тегоба код већине хроничних болесника. Опрез се саветује особама са респираторним и кардиоваскуларним обољењима, као и осетљивим нервним системом. Реуматски болови, главобоља и нервоза су могући код метеоропата. Повећана пажња је неопходна свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.9693
Најновије вести