Јутро магловито, дан сунчан

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз и могућа магла. Током дана сунчани периоди са мало облака и сумаглицом. Ветар слаб југоисточни.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална око 4 степена.

ВОЈВОДИНА: Ујутру мраз и магла понегде. Током дана сунчани периоди са мало облака. Ветар слаб источни и југоисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -6, а максимална до 8 степени.

СРБИЈА: Ујутру мраз и магла понегде. Током дана сунчани периоди са мало облака. Ветар слаб источни и југоисточни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -6, а максимална до 8 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: До краја идуће седмице суво и стабилно време уз пораст дневне температуре. Међутим, у јутарњим сатима се очекује мраз и магла, која се може задржати дуже у неким пределима, а посебно у Војводини и по котлинама и у долинама река. У сунчаним областима и на планинама температуре знатно изнад просека за ово доба године, а у магловитим пределима неће прелазити 0. С обзиром да у наредној седмице неће бити значајнијег ветра, ваздух ће бити загађенији у градскикм срединама.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: На већину хроничних болесника биометеоролошке прилике могу имати релативно повољан утицај. Посебан опрез се препоручује кардиоваскуларним болесницима и астматичарима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и реуматских болова. Препоручује се адекватно одевање.

EUR/RSD 117.5400
Најновије вести