Још топлије, додатни опрез због нервозе

НОВИ САД: Суво и још мало топлије уз сунчане интервале и умерено наоблачење поподне. Ветар слаб јужни и југоисточни, поподне умерен. Минимална температура -1, а максимална до 14 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, а током дана још мало топлије него у суботу уз слаб, а поподне умерен јужни и југоисточни ветар са дужим сунчаним периодима. Поподне долази до наоблачења, најпре на северу Војводине. Минимална температура -3, а максимална до 14 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб мраз, а током дана још мало топлије него у суботу уз слаб, а поподне умерен јужни ветар и претежно сунчано време. Поподне долази до наоблачења на северу Србије. Минимална температура -5, а максимална до 16 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак релативно топло, али уз појачан југоисточни ветар и наоблачење са кишом које захвата најпре север и југозапад Србије. Ветар крајем дана мења смер на северозападни уз захлађење. У уторак хладније са повременом суснежицом и снегом, а на северу Србије делимично разведравање.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу неповољно утицати на особе са повишеним крвним притиском, астматичаре, као и на особе са осетљивим нервним системом. Термички услови су у домену изнад просечних вредности за ово доба године, па се препоручује већи унос течности и витамина, као превентивна заштита од грипа. Метеоропатске реакције су могуће у виду поспаности, болова у мишићима и нервозе. У саобраћу је неопходан додатан опрез.

EUR/RSD 117.9693
Најновије вести