Хуманитарна акција на ПМФ-у за Искрин опоравак

НОВИ САД: У организацији студената треће године Департмана за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета у Новом Саду, већ 14. годину заредом одржвају се хуманитарни аниматорски програми под менторством проф. др Анђелије Ивков Џигурски и доц. др Игора Стаменковића.
pmf studenti
Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

На овај начин студенти полажу практичан део испита из предмета Анимација и логистика у туризму, а практичан део испита се састоји од организовања једног тематског аниматорског хуманитарног догађаја.

Ове године организују се два хуманитарна програма: уз “Циркус и гастро занимације” полажу испит из анимација, 31. јануара. Прикупљена средства упућују се хуманитарном удружењу “Трансплант хероји”, за постоперативни опоравак Искре Радосављевић, девојчице старе 15 месеци која се тренутно налази у италијанском граду Бергаму где јој је извршена трансплантација јетре.

“Радне акције за нове генерације” биће организоване у Омладинском креативном центру (Браће Јовандић 7), 5. фебруара. Средства се скупљају за студенте који услед тешких животних ситуација не могу да плате школарину.

Студенти овог департмана до сада су реализовали 44 хуманитарне акције.

EUR/RSD 117.5893
Најновије вести