До 9. марта приговори на доделу апартмана у асистентском дому УНС-а: Испод црте 26 кандидата

На сајту Универзитета у Новом Саду објављена је листа добитника привременог смештаја у Дому за наставно-научни подмладак Универзитета у Новом Саду по конкурсу за доделу 32 апартмана на коришћење од једне до три године, почев у периоду  од 1. априла ове, до 31. марта следеће године.
Univerzitet u Novom Sadu Foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Највише апартмана,12, додељено је запосленима на Факултету техничких наука, Природно математичком факултету припало је шест, Пољопривредном, Технолошком и Медицинском по три, Академији уметности два, а Филозофском, Факултету за спорт и физичко васпитање и Научном институту за прехрамбене технологије по један.Испод црте највише кандидата остало је на Пољопривредном факултету, чак 11, на Технолошком довољно бодова нема њих петоро, на ПМФ-у четворо, на Научном институтуту за прехрамбене технологије двоје, а за Низијско шумарство и животну средину један кандидат. Сви који су остали испод црте имају право да уложе приговор и то до 9. марта.

Да подсетимо, право да конкуришу за привремени смештај у ове апартмане имали су запослени на факултетима и институтима УНС-а са пуним раним временом и звањем асистента, асистента с докторатом, стручног сарадника или вишег стручног сарадника на Академији уметности, наставника или научног радника студента докторских академских студија са звањем истраживач приправник или истраживач сарадник који на сваком нивоу студија има просек најмање осам, нема решено стамбено питање на територији Града Новог Сада и млађи је од 39 година.

Право да конкуришу имали су и тренутни корисници апартмана којима уговор о закупу истиче између 1. априла следеће и 31. марта 2022. године

Д. Д.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести