АМСС: Нема гужви на наплатним станицама

БЕОГРАД: На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила, саопштио је вечерас Ауто-мото савез Србије (АМСС).
saobracaj
Фото: Tanjug / D.Kujundžić, arhiva

Од уторка 2. јуна почињу истражни радови на ауто-путу на деоници петља Пећинци - петља Београг који ће трајати 20 дана.

За саобраћај ће бити затворене возна и претицајна саобраћајна трака у дужини од четири километра, а саобраћај ће се одвијати зауставном саобраћајном траком.

Од 2. до 8. јуна планирани су радови на деоници ауто-пута од Уба до Лајковца, а у периоду од 7.00 до 15.00 изводиће се радови на испирању атмосферске канализације тако да ће повремено бити затваране претицајне саобраћајне траке у оба смера.

На ауто-путу код петље Смедерево изводе се радови на рехабилитацији моста изнад железничке пруге на прилазу наплатне станице Смедерево.

У зони радова, који ће трајати до 30. јуна, затворена је десна возна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија двосмерно левом возном саобраћајном траком из правца Београд ка наплатној станици Смедерево.

На путу Кнежевићи - Бела Земља - Ужице, код места Бела Земља, радови се продужују до 1. августа, а возачима се као алтренативни путни правац препоручује локални пут Мачкат.

Радови се изводе радним данима од 7.00 до 16.00, а суботом од 7.00 до 15.00.

Код петље Ниш исток - Малча, код места Матејева, изводе се радови на редовном одржавању моста, уз наизменично пропуштање возила.

EUR/RSD 117.5801
Најновије вести