ВЕЛИКИ ПОЖАР У ОДГАЈИВАЧНИЦИ ДОБЕРМАНА Нема жртава, сви пси спасени

У пожару који је захватио кућу и објекте у одгајивачници добермана “Altobello Dobermann Kennel” на Текијама, између Петроварадина и Сремских Карловаца није нико страдао, а брзом интервенцијом ватрогасне службе спасени су и сви пси из одгајивачнице.
d
Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

У току послеподнева око 13 часова густ црни дим надвио се над овим делом града.

Убрзо је пристигла ватрогасна служба са два возила и осам ватрогасаца. Након тога дошло је још четири ватрогасна возила са великим бројем ватрогасаца, док су биле присутне и екипе хитне помоћи, као и полиција која је преусмеравала саобраћај.

Како смо незванично сазнали од ватрогасаца, по доласку на лице места пожар је био у разбукталној фази, што значи да је захватио велики део објекта. Пожар у тој фази је тешко локализовати те је за гашење потребно много људи и пуно средстава.

Фото: Дневник/Слободан Шушњевић
До пожара је највероватније дошло због мотора у фрижидеру који је експлодирао, те је ватра прешла прво на кухињу, а затим и на и на остатак објекта

 

Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Након неког времена пожар је локализован, док се неколико сати радило на гашењу. Како су ватрогасци навели, постоји могућност да на лицу места остану и током ноћи.

Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Срећом, страдалих нема, док је куче Оскар пронађено живо и здраво испод кревета, тек после неколико сати. Иако је интервенцијом ватрогасне службе много тога спасено, штета је, ипак, велика. Како сазнејмо, “шоу рум” илити трофеј соба у којој је било 1.600 пехара, као и база свих података је у потпуности уништена, док је до пожара највероватније дошло због мотора у фрижидеру који је експлодирао, те је ватра прешла прво на кухињу, а затим и на и на остатак објекта.

К. Ивковић Ивандекић

Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Vlada
01.07.2019 • 12:25
E bas lepo da su kuce dobro
EUR/RSD 117.5169
Најновије вести