УЖАС У КЊАЖЕВЦУ Родитељи осумњичени да су оставили бебу да се смрзне

ЗАЈЕЧАР: Полиија у Књажевцу ухапсила је Д.Ј. (33) и његову ванбрачну супругу М.Ј. (28) због сумње да су одговорни за смрт своје тромосечне бебе.
Илустрација
Фото: pixabay.com

Како преноси Блиц, родитељи су позвали болницу наводећи да њихова беба одбија да једе. 

Лекар је, међутим, кад је дошао у њихову кућу могао само да констатује да је беба умрла. 

У кући је полиција затекла двоје деце, од две и три године, такође с промрзлинама и у веома лошем здравственом стању и она су пребачена на Дечје одељење КБЦ у Нишу.

"Чим смо обавештени о догађају, преузели смо бригу о деци. У току је истрага, а наложена је и обдукција тела преминуле бебе, како би се тачно установио узрок смрти", изјавила је директорка књажевачог Центра за социјални рад Снежана Николић.

Novi Sad
13.02.2018 • 18:33
Strasno,sirotinje tolio ima,mladih roditelja siromasnih koji nemaju ni posao ni sta deci da daju da jedu,a sada ce ih jos osuditi.I,eto kako ce mladi da radjaju Srbe.Usred Srbije koja je gladne,bez posla,obecanje ludom radovanje.Umesto da ukinete silne neradnike po beogradsom pasaluku,koji imaju primanja,aniko od njih ne donira ni dinara,vec se hvale kako nose tasne od3.000 eu,sram vas bilo i vi vodite zemlju.Gledam po N.Sadu kolio je sirotinje koja kupuju peciva posle 21 h,a tek sta je po zabiti Srbije....
EUR/RSD 117.5714
Најновије вести