УЖАС У БИХ Отац годинама силовао ћерку, мајка све гледала

Припадници Полицијске станице Вогошћа у ухапсили су Д. М. (40) због сумње да је починио кривично дело полног односа с дететом.
Policija Foto pixabay.com
Фото: pixabay.com

Извор близак истрази открио је да је силовао рођену кћерку, јавља Радио Сарајево!

Све надлежне институције су укључене у овај случај, а девојчица је смештена у Сигурну кућу, потврдио је за портал Radiosarajevo.ba извор близак истрази.

Похотни отац сумњичи се да је хорор почео пре три године. Сазнаје се да ужас кроз који је пролазила девојчица вероватно никад не би био откривен да она није смогла снаге те се обратила педагогу у школи коју похађа. Девојчица се сломила те је до у детаље описала језиве сцене кроз које је пролазила протеклих година.

Избезумљени педагог одмах је алармирао вогошћанску полицију, а у случај су се укључили припадници Одјељења за крвне и сексуалне деликте МУП Кантона Сарајево.

И најискуснији истражиоци остали су у шоку када су схватили да је у све умешена и мајка девојчице, 34-годишња Д. М.

Према писању Аваза, мајка је знала и гледала шта ради њен супруг, али никад се није обратила полицији или предузела било шта да прекине хорор.

Штавише, она је прикривала злодела оца из пакла!

Тако је, на концу, ухапшена и мајка. Она се за сада сумњичи за кривично дело помоћи починиоцу овог гнусног дјела.

"Када су у питању таква кривична дела не дајемо никакве информације у циљу заштите малолетних особа, тј. права детета", казала је Сања Трнка, стручна саветница у Одељењу за односе с јавношћу Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево (МУП КС) за Radiosarajevo.ba.

Извор је открио да је девојчица упућена на гинеколошки преглед, што је стандардна процедура у оваквим случајевима, како би било утврђено ради ли се заиста о сексуалном напаствовању.

У целу причу, која је потресла и саме полицајце, укључио се и Центар за социјални рад.

Отац и мајка, након хапшења и саслушања у вогошћанској полицији, прексиноћ су предати у Одсек за задржавање МУП Кантона Сарајево, где су задржани 24 сата.

Са случајем је упознат и дежурни кантонални тужилац у Сарајеву.

EUR/RSD 117.5950
Најновије вести