Ухапшени због покушаја пљачке поште код Беле Цркве

ПАНЧЕВО:  Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву, у сарадњи са полицијом из Зрењанина, ухапсили су три особе у тренутку док су, након што су провалили у пошту у месту Дупљаја код Беле Цркве, из ње покушали да украду металну касу.
hapsenje  foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Због постојања основа сумње да су извршили три кривична дела тешка крађа ухапшени су Л.В. (1999), И.С. (1991) и Л.С. (1999), сви са подручја Пландишта.Њих тројица се сумњиче и да су у октобру ове године провалили у пошту у месту Маргита код Вршца, а 21. децембра у пошту у Дубовцу код Ковина.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежним тужилаштвима, саопштила је Полицијска управа Панчево.

Панчево: Троје ухапшено због разбојништва

БЕОГРАД:  Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву ухапсили су три особе са подручја Ковина, због постојања основа сумње да су извршиле два кривична дела разбојништва.

Двојица 19-гошњака и један 20-годишњи младић се терете да су, у септембру ове године, у Ковину најпре провалили у кућу 81-годишње жене, уз употребу физичке снаге и претњу ножем је везали, а након тога одузели новац и драгоцености. 

Сумња се и да су њих тројица, 21. децембара ове године, на исти начин, али уз претњу пиштољем, у Ковину у кући везали две жене и одузели им новац.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном ужилаштву у Смедереву, саопштила је Полицијска управа Панчево.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести