Ухапшен због разбијништва и тешке крађе

БЕОГРАД: Београдска полиција ухапсила је Д. О. (40) због сумње да је извршио више кривичних дела разбојништво и једну тешку крађу на нарочито опасан или нарочито дрзак начин.
hapsenje
Фото: freeimages

Сумња се да је он 29. априла ове године у насељу Сремчица ударио затвореномшаком радницу једне трафике у главу, као и да је потом из фиоке у трафици узео око 6.000 динара.

Полиција је приликом хапшења осумњиченог пронашла 6.000 динара које је узео из трафике, као и један мобилни телефон који је претходно украо у апотеци.Он се сумњичи да је истог дана, уз претњу шприцем и иглом, приморао запослене уједној апотеци у Сремчици да се склоне да би узео новац.

Том приликом, како се сумња, он је једној запосленој стргао златни ланац с врата и њену колегиницу повредио у пределу рамена док је пружала отпор.Потом је, како сумња, узео једанмобилни телефон са пулта апотеке и побегао, а златни ланац му је испао из руке.

Како се сумња, Д. О. је 24. априла ове године у једној апотеци на Чукарици прескочио пулт, рекао радници да се склони и из магацинског простора украо 29.750 динара.Такође, он се сумњичи и да је 2. марта ове године у насељу Железник у једнојапотеци, маскиран и уз претњу ножем, од запослене одузео око 44.000 динара.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву,бити приведен Другом основном јавном тужилаштву у Београду.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести