Удес код Бачког Јарка: Пет особа тешко повређено, четворо у животној опасности

НОВИ САД: У тешкој саобраћајној несрећи на путу Нови Сад – Темерин, на улазу у Бачки Јарак, око 12.20 часова тешко је повређено пет особа, које су после указане лекарске помоћи на лицу места, превезене у Ургентни центар Клиничког центра Војводине у Новом Саду.
udes backi jarak
Фото: Dnevnik.rs

До несреће је, како незванично сазнајемо, дошло када се комби зрењанинских регистарских ознака, обилазећи возило с приколицом, директно сударио с „фордом ескорт” који је долазио из супротног смера.

По речима очевидаца, „форд ескорт” је био готово смрскан, а повређене су из кола морали да извлаче ватрогасци.

Због те саобраћајне несреће морале су да интервенишу по две медицинске екипе Службе хитне помоћи из Темерина и из Новог Сада.

Непознати мушкарац је у нестабилном стању превезен на реанимацију у Ургентни центар, док је друга мушка особа (43), која је задобила вишеструке повреде и у свесном је стању, превезена у болницу.

Темеринска Хитна помоћ је у Ургентни центар превезла тројицу мушкараца, од којих једног на реанимацију, док су двојица били у свесном стању.

Како кажу у Клиничком центру Војводине, примљено је пет пацијената с тешким повредама.

Фото: Dnevnik.rs

Четири особе су животно угрожене и налазе се на Одељењу интензивне неге и под сталним лекарским надзором, док је једна особа лакше повређена, наводе у пи-ар служби Клиничког центра Војводине.

Због те несреће, саобраћај на том делу пута је био обустављен док није завршен увиђај. Иначе, у близини места несреће изводе се радови на изградњи кружног тока.

Д. Николић

Фото: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

 

Juraj
05.06.2019 • 20:15
Возача комбија треба без суђења обесити јер ''праведни адвокати'' ће доказати да је возач автомобила, с обзиром на разноразне околности, био крив.
EUR/RSD 117.5773
Најновије вести