Рожаје: Четрнаестогодишњакиња осумњичена за диловање хероина

БЕРАНЕ, РОЖАЈЕ: Службеници беранске и рожајске полиције ухапсили су Ш.Р. (51) и малолетну Е.Р. (14) из Рожаја због сумње да су се бавили уличном продајом хероина, саопштила је црногорска Управа полиције.
policija, pixabay
Фото: pixabay.com

Наводи се да су "службеници Јединице за борбу против дроге ЦБ Беране и службеници ОБ Рожаје, поступајући на основу оперативних информација, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Рожајама, извршили претресе куће коју користе Ш.Р. (51) и Е.Р. (14) из Рожаја, који су сродници", преноси РТЦГ.

У саопштењу стоји да су "претресом малолетне Е.Р. полицијски службеници пронашли и одузели 14 пвц паковања са прашкастом материјом светлобраон боје, за коју се сумња да је хероин".

Наводи се да је "претресом куће пронађено још једно пвц паковање са садржајем исте материје и 2.000 евра за које се сумња да су стечена вршењем кривичног дела".

"Криминалистичка обрада упућује на сумњу да су се Ш.Р. и Е.Р. бавили тзв. уличном продајом опојне дроге. О догађају је обавештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се Ш.Р. и Е.Р. лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривичну пријаву неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", наводи се у полицијском саопштењу.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести