Притвор до три месеца за диловање дроге ученицима 

БЕОГРАД: Специјални суд у Београду одредио је данас притвор до три месеца према петоро осумњичених за продају марихуане углавном гиманазијалцима Осме београдске гимназије.
pritvor/Tanjug
Фото: Tanjug

Претходно је судија Тужилаштво за организовани криминал покренуло истрагу против свих петоро осумњичених због сумње да су извршили кривична дела “удруживање ради вршења кривичних дела” и препродаје дроге. 

Портпарол суда Бојана Станковић прецизирала је за Танјуг да је судија претходни поступак донео решење којим је одредио притвор према осумњиченима.

На то решење они имају право да изјаве жалбу у року од три дана.

Због опасности од бекства, постојања особитих околности да ће у току поступка утицати на сведоке, као јер би у кратком року могли да понове дело притвор је одређен према Е.М, А.С. и С.К.

Према Н.М. притвор је одређен постојања особитих околности да ће у току поступка утицати на сведоке, као јер би у кратком року могао да понови кривично, а према А. Т. због постојања особитих околности да ће у току поступка утицати на сведоке.

Они се сумњиче да су као У организована криминална група, дрогу продавали у школском дворишту Осме београдске гимназије.

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести