Петоро турских држављана повређено у удесу у Сићевачкој

НИШ:  Петоро турских држављана повређено је јутрос око 5.30 часова у тешком удесу који се догодио на путу Ниш – Пирот у Сићевачкој клисури код кафане “Мали викенд”.
policija, tanjug mup
Фото: Tanjug/MUP Srbije, ilustracija

Они су се налазили у аутомобилу марке “форд галакси” аустријских регистарских ознака који је ударио у потпорни зид крај овог угоститељског објекта након што је возац изгубио контролу над возилом под околностима које се још увек утврдују, преноси Блиц.

Хитна помоћ је интервенисала са четири возила и превезла повредене у Клиницки центар у нишу ради даље дијагностике и лецења.У клиницком центру у Нишу кажу да је примљено шест особа који су тренутно на одељењу реанимације.

"Сви повређени су свесни и комуникативни. У току је дијагностика и утврђивање степена повреда", кажу у КЦ Ниш.Према првим информацијама, возац стар измеду 40 и 50 година тешко је повреден и одмах након удеса био је у стању животне угрожености.

Његова мајка такође има тешке повреде цији це степен бити утврден у Клиницком центру у Нишу. 

Младиц стар тридесетак година задобио је повреде грудног коша а две младе девојцице повреде екстремитета и врата. Шеста особа која је била у возилу, према првим информацијама није повредена.

Будуци да на лицу места нема трагова коцења, не искљуцује се могуцност да се возац успавао у току вожње или да му је изненада позлило па је у пуној брзини ударио у камени зид. Од силине удара предњи део возила је потпуно смрскан а свуда около се могу видети делови аутомобила И ствари путника.

Ово је треци удес за нешто више од 24 часа у Сићевацкој клисури. У претходна  два удеса повредено је укупно девет турских држављана.

EUR/RSD 117.5576
Најновије вести