Осумњичени за силовање малолетника остаје иза решетака

Двадесетседмогодишњем М. М. из Новог Сада, који је осумњичен да је силовао једног шеснаестогодишњака, продужен је притвор до 6. октобра, да не би утицао на сведоке и због бојазни од понављања кривичног дела, сазнаје „Дневник”.
zatvor resetke
Фото: Dnevnik arhiva

Као што смо писали, сумња се да је М. М. у свом стану застрашивањем принудио на сексуални однос шеснаестогодишњег Новосађанина, с којим је ступио у контакт преко једне друштвене мреже.

По незваничним информацијама, осумњиченог је полицији пријавио малолетник који је био жртва.

Осим силовања, М. М. се терети и за приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

Уз то, он је осумњичен за искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу и неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога. Претресом стана осумњиченог пронађено је и око 25 грама марихуане.

Подсетимо, оснивач Фондације „Тијана Јурић” Игор Јурић написао је 7. августа на свом „Твитер” налогу да је у Новом Саду ухапшен мушкарац. „Нема тих пара које могу да замене онај осећај када из руку педофила истргнеш дете и спасиш га, вратиш га животу и породици, а зликовца стрпаш иза решетака. Данас је у Новом Саду пао још један педофил. И остали ће доћи на ред”, написао је Јурић.

Д. Н.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести