Осумњичени за силовање малолетника остаје иза решетака 

НОВИ САД: Двадесетседмогодишњем М. М. из Новог Сада, који је осумњичен да је силовао једног шеснаестогодишњака, продужен је притвор до 5. новембра да не би утицао на сведоке, због бојазни од понављања кривичног дела и због узнемирења јавности.
zatvor resetke
Фото: Dnevnik arhiva

 Како „Дневник” сазнаје, поступак је и даље у фази истраге.

Како што смо писали, сумња се да је М. М. у свом стану застрашивањем принудио на сексуални однос шеснаестогодишњег Новосађанина, с ким је ступио у контакт преко једне друштвене мреже, а по незваничним информацијама, осумњиченог је полицији пријавио малолетник који је био жртва.

Осим силовања, М. М. се терети и за приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

Уз то, он је осумњичен за искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за „извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу и неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога”.

Претресом стана осумњиченог пронађено је и око 25 грама марихуане.

Подсетимо, оснивач Фондације „Тијана Јурић” Игор Јурић написао је 7. августа на свом „Твитер” налогу да је у Новом Саду ухапшен мушкарац.

„Нема тих пара које могу да замене онај осећај када из руку педофила истргнеш дете и спасиш га, вратиш га животу и породици, а зликовца стрпаш иза решетака. Данас је у Новом Саду пао још један педофил. И остали ће доћи на ред”, написао је тада Јурић.      

Д. Николић

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести