Објављен снимак педофила који мами девојчицу у зграду

НОВИ ПАЗАР: РТВ Нови Пазар објавила је снимак с видео надзора, на којем се види како је мушкарац, који је ухапшен због сумње да је извршио кривично дело недозвољене полне радње над две девојчице, намамио једну од њих у стамбену зграду у том граду.  
pedofil snimak
Фото: Youtube Printscreen

На снимку са видео надзора у Бор згради се јасно види како он отвара улазна врата и позива девојчицу да крене за њим. На степеништу ју је зауставио и покушао да јој скине јакну, након чега се она уплашила и дала у бег, наводи РТВ Нови Пазар позивајући се на неименовани извор у полицији. 

Новопазарска полиција је раније ухапсила Е.Д (36) због сумње да је у згради “Бор” у центру града покушао да сексуално злоставља девојчицу од девет година.

Према речима мајке девојчице, он је на друштвеној мрежи Инстаграм “намамио” девојчицу у улаз зграде, након чега јој је подигао јакну и додиривао је по телу.

РТВ Нови Пазар наводи да им је у породици девојчице речено и да је она ушла у зграду мислећи да он жели да му она нешто помогне, а касније ју је питао да ли би волела да се бави манекенством. 

Он се сумњичи и да је 28. јануара ове године, у улазу друге стамбене зграде у центру Новог Пазара, такође додиривао по интимним деловима тела дванаестогодишњу девојчицу. 

РТВ Нови Пазар додаје, позивајући се на незваничне информације, да је Е.Д. новопазарској полицији познат по извршењу разних, углавном ситнијих, кривичних дела, а да је у тренутку напада на девојчице је одслуживао казну од осам месеци кућног притвора због крађе.

Имао је електронски надзор, односно, наногицу, а како је имао дневно два сата 'слободно' када је могао да напусти кућу, напади на девојчице су се десили баш у том периоду, од 13 до 15 часова, додаје неименовани извор те телевизије. 

EUR/RSD 117.5606
Најновије вести