Жабац ухапшен, осумњичен да је претукао инвеститора на смрт

НОВИ САД: Новосадска полиција саопштила је данас да је  ухапшен Н. Т. (57) из Новог Сада, због основа сумње да је учинио кривично дело тешка телесна повреда са смртном последицом.
mesto zlocina gradjevinac
Фото: Dnevnik.rs

Он се сумњичи да је синоћ нанео тешке телесне повреде Новосађанину С. М. (63) који је јутрос преминуо.

Н. Т. је одређено задржавање до 48 сати, по налогу јавног тужиоца коме ће бити доведен на саслушање.

Како незванично сазнајемо, реч је о контроверзном бизнисмену Небојши Тубићу Жапцу који је имао размирице са покојним Спасојем Милићевићем.

Подсетимо, грађевински инвеститор из Новог Сада Спасоје Милићевић (63) преминуо је у Клиничком центру Војводине (КЦВ) након што je синоћ претучен. Милићевић је претучен на Булевару деспота Стефана, у непосредној близини Лиманског парка у Новом Саду, где се налази његова грађевинска фирма "Кондор", а убрзо потом, указана му је лекарска помоћ у Ургентном центру КЦВ-а.

Фото: Dnevnik.rs

Широј јавности Милићевић је познат од 2009. године, када је ухапшен као власник фирме "Техноуниверзал" и против њега је тада подигнута кривична пријава због сумње да је три стана продао два пута и тако стекао противправну корист од 125 хиљада евра.

Фото: Тубић у башти пицерије након пуцњаве, архива Дневника

Небојша Тубић, је подсетимо, преживао атентат који је на њега извршен у мају 2012. године испред пицерије "Александар" на Грбавици. На њега је нападач у вечерњим часовима испалио рафал из аутоматског оружја, а један хитац га је погодио у главу. Иако тешко повређен, Тубић  се после неколико месеци опоравио.

Полиција готово пет година није утврдила ко је пуцао на Тубића, да би овог пролећа за овај покушај убиства осумњичила Горана Цвијетића (41) након што је био жртва отмице за коју се сумњиче Божидар Боснић и Ненад Стевић.

Р. Д.

Фото: Dnevnik.rs
sremica
08.11.2017 • 22:15
Sloboda za prevarenog, ne znate vi šta su muke kad uplatiš stan a baraba te prevari i ostaneš sa deceom na ulici bez novca!
sremica
08.11.2017 • 22:18
Pardon! Ovo je kanda ista bagra, nisu vredni pomena!
EUR/RSD 117.2737
Најновије вести