Нетачно да на снимку несреће код Дољевца недостају два минута

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић одбацио је данас шпекулације да у снимку несреће код наплатне рампе Дољевац, достављеном тужилаштву, недостају два минута и додао да је то потпуно измишљена информација.
Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Foto: Tanjug/video
Фото: Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова Фото: Танјуг/видео

"Јуче сам питао директора полиције да ли је било шта од тога тачно, рекао ми је да је разговарао са тужиоцем и да је став тужиоца да је то потпуно нетачна информација", рекао је Стефановић, одговарајући на питање новинара да ли је МУП доставио снимак несреће у Дољевцима и констатацију да нишко тужилаштво каже да у снимку недостају два минута, што је иначе објавио "Инсајдер".

Стефановић каже да му је тужилац навео како је његова изјава злоупотребљена и да ни у једном тренутку није рекао да недостају два минута.

"Нишки тужилац ни у једном тренутку није рекао да недостају два снимка, они су поставили питање да ли је снимак аутентичан, добили аутентичан снимак, добили вештачење, утврдили да је снимак аутентичан. Они се са тим нису ни оглашавали у јавности већ су то поставили као питање надлежним истражним органима", рекао је Стефановић.

Он је позвао медије да се обрате тужиоцу у Нишу и утврде шта је то тужилаштво утврдило у истрази.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести