Лесковац: Избо је бивши муж, тешко повређена, пребачена у УЦ Ниш

ЛЕСКОВАЦ: Жена, коју је јутрос ножем напао мушкарац у ходнику Дечјег диспанзера у Лесковцу, где је довела дете на преглед, тешко је повређена, али је стабилно, изјавио је данас специјалиста ургентне медицине у Општој болници Лесковац Драган Маринковић.
hitna, pixabay
Фото: pixabay.com, ilustracija

Маринковић је новинарима рекао да је повређена жена послата у Ургентни центар у Нишу на даље лечење.

С.В, рођена 1992. године, довезена је у Општу болницу у Лесковцу јутрос око 8:50 часова због повреда нанетих ножем, објаснио је Маринковић.

"Имала је повреде по читавом телу, почевши од главе, па до носа, ушију, грдног коша, стомака и на екстремитетима. Једна од тих повреда је била тежа, у пределу грудног коша", рекао је Маринковић.

Дежурни лекар у Дечјем диспанзеру у Лесковцу Драган Стојановић испричао је да је био у ординацији око 8:30, када се, како је навео, чуо врисак.

"Сестра ме је позвала, у ходнику је била повређена жена. Пружили смо прву помоћ и позвали Хитну помоћ, која стигла за око пет минута, као и полиција", рекао је Стојановић.

Он је нагласио да је жена имала јако крварење из левог уха, као и убодну рану у пределу стомака и посекотину на левој страни лица.

На питање да ли је видео нападача, одговорио је да није.

"Када смо сестра и ја изашли из ординације, он није био ту", рекао је Стојановић и додао да су у ходнику била два дечака, којима је рањена жена маћеха.

EUR/RSD 117.3294
Најновије вести