Два радника погинула на градилишту Београда на води

БЕОГРАД: На градилишту Београда на води јутрос су погинула два радника, изјавио је за Танјуг портпарол Хитне помоћи Мирко Лутовац. 
policija, tanjug
Фото: Танјуг

Према његовим речима, двојица радника пала су са "Страбагове" зграде, а позив је упућен хитној служби у 9.42 часова.

Екипе које су изашле на терен пронашле су тела двојице радника и констатовала смрт.

Екипе Хитне помоћи су и даље на терену.

Штрабаг: Несрећан случај, радници били обучени и пријављени

БЕОГРАД: Компанија Штрабаг доо изразила је данас жаљење због губитка живота два радника, у несрећном случају, на градилишту ˝Београд на води˝. 

Радници који су на градилишту изгубили живот, су у потпуности били обучени за све ситуације и могућа дешавања и уредно пријављени, истиче се у саопштењу компаније.

Околности указују на то, да је у питању несретан случај, иако су примењене све прописане мере заштите на свим позицијама градилишта. 

Нажалост, и поред тога, дошло је до губитка живота, који се није могао предвидети, нити спречити мерама заштите, наводе у компанији.

"Штрабаг доо, као друштвено одговорна компанија, води рачуна о сваком детаљу и свим запосленим лицима. Људски фактор је нажалост свеприсутан у оваквим делатностима, а Штрабаг ће предузети, као и до сада, имплементацију највиших стандарда како би сви запослени били максимално безбедни", наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести