Амиџа ликвидиран у "сачекуши" у Каменици

Новосадски бизнисмен Драган Амиџић Амиџа (55) убијен је синоћ у класичној сачекуши око 20.45 часова у Сремској Каменици.Убиство се догодио на паркингу “Едуконсовог” студентског дома, где се налази и ресторан “Кампус”.
1
Фото: Dnevnik.rs

Још није познато колико је хитаца нападач или више њих испалио у Амиџића, јер у време када је екипа “Дневника” била на лицу места, увиђај је тек почео. Беживотно тело Драгана Амиџића било је поред његовог блиндираног “бе-ем-веа” бугарских регистрација.

Очевици кажу да се зачула страшна бука и рафална паљба из ватреног оружја.  Место злочина било је блокирано, а полиција је контролисала све прилазе Сремској Каменици.

У увиђају припадници МУП-а  су ангажовали и службеног пса.

Фото: Dnevnik.rs

Драган Амиџић у Новом Саду је познат по вожњама авионом, најчешће "галебом" над Новим Садом. Памти се и по вожњи војног гусеничара по Мишелуку када је је доспео у жижу јавности.

Организовао је и трке авиона у Новом Саду пре неколико година, а 2008. је на спортском аеродрому “Ченеј” организовао и аеро-миинг. Власник је хотела и пар угоститељских објеката.

Драган Амиџић је иначе одавно познат новосадској јавности. Медији су о њему често писали, последњи пут 2014. када је возио тегљач гусеничар по Мишелуку.

У Новом Саду је познат по акробатским вожњама "галебом" над Дунавом. Имао је више од 700 сати налета на авиону “галеб Г2”.

Познат је и по томе што је возио „бентли“ и „порше“.

М. Бозокин

Фото: В. Фифа

Славиша
07.10.2019 • 06:17
Само ДУШАНОВ ЗАКОНИК може зауставити сво ово лудило,које је задесило наше друштво.Знам да звучи чудно,али другог начина ја не видим на видику,нема дана ни времена,да у штампи не прочитамо овакве вести,улице су нам постале као Бејрут,као бразилске фавеле,где ускоро неће ни полиција неће смети да залази.Свет се чудио и Маргарет Тачер,када је забранила одигравање фудбалских утакмица,због нереда на Хејселу,где су многи изгинули у стампеду публике,али после тих драконских мера,на британским стадионима нема нереда и туча,где комотно родитељи воде своју децу на утакмице,без икакве бојазни за њихову безбедност.
slobodan
07.10.2019 • 15:30
hahahah...,Engleska i Srbija hahahahh..,kao u vicevima..,ovo ovde nema nigde ali NIGDE u celom svetu..hahaha..,ako pricamo o coveku koji ima dozvolu (pa i) za nebo lako je izracunati odakle vetar duva..Margaret Tacher bi dala OSTAVKU u SRB...hahahaha
Dobro divanite Slavisa
EUR/RSD 117.5804
Најновије вести