Ован
Исход ситуације на пословном пољу код вас може да буде добар. Имаћете испуњена очекивања. Добро се осећате поред вољене особе, ваша веза функционише одлично. Испуњени сте нежним осећањима. Очекује вас мањи пад енергије.
Бик
Можете да очекујете да ћете остварити своје планове. Посао вам је на првом месту и трудите се да му будете посвећени. Очекује вас узбудљива ситуација са особом према којој гајите искрена и јака осећања. Бавите се спортом.
Близанци
Очекује вас повољан дан за решавање пословних проблема, али и за покретање неких важних тема. Добијате пажњу од особе до које вам је стало. Ваш однос временом може да буде све бољи. Могуће је да вам је стомак осетљив.
Рак
Можете да рачунате на добро стање када је у питању ваше поље финансија. Ситуација вам је сасвим стабилна. Лако показујете своје интересовање према особи која вам се допада и спремни сте за нову везу. Одлично стање вас очекује.
Лав
Бићете позитивно расположени данас. Спремни сте да својим колегама укажете и неку врсту помоћи око посла. Верујете особи до које вам је стало и сматрате да са њом можете да поделите и добро и зло. Можете да очекујете одлично стање.
Девица
Уколико желите промене када је у питању посао, очекује вас нова шанса за то у наредном периоду. На првом месту вам је да се максимално посветите својој љубавној вези. Низак притисак.
Вага
Верујете у себе и спремни сте да у пословном окружењу остварите успех о којем сте маштали. Уколико се будете упустили у нову везу данас, могли бисте да имате неко мање разочарење. Избегавајте алкохол.
Шкорпија
Можете да се надате позитивним преокретима и добрим решењима када је у питању ваш посао. Однос са особом до које вам је стало постаје променљив и нестабилан. На неки начин се плашите прекида везе. Можете да очекујете добро стање.
Стрелац
Уколико сте чекали на промене на пословном пољу, бићете задовољни. Ситуација вам долази до преокрета. Пред вама је повољан дан за емоције. Можете да очекујете да ћете се лепо слагати са партнером. Време је за редовну стоматолошку контролу.
Јарац
Очекује вас прилика за пословно напредовање које сте чекали. Вама је пословни статус веома важан. Допада вам се особа која би могла да буде повезана са вашим пословним окружењем. Пријаће вам неки вид рекреације!
Водолија
Бићете задовољни околностима на послу. Важно је да се, ипак, не ушушкате превише. Уколико сте имали неке проблеме са вољеном особом, долази тренутак да их отворено и искрено решите. Стварајте здравије навике.
Рибе
Очекује вас повољна атмосфера на пословном пољу. Задовољни сте својим учинком. Са вољеном особом се не слажете баш најбоље тренутно и однос вам је постао некако променљив. Не очекују вас здравствени проблеми.
EUR/RSD 117.5803
Најновије вести