Ован
У себи носите чврсто уверење даћете на пољу посла бити успешни и да ће вам наредни период бити веома добар. За сада нема већих промене на пољу љубави. Нисте ни сами спремни за драстичније потезе на том пољу. Веома сте осетљиви данас.
Бик
Могуће је да не знате која је одлука за вас најбоља и да имате прилично неизвесну ситуацију на послу. Можете очекивати да ћете се данас лепо слагати с особом коју волите и да ћете уживати у заједничким тренуцима. Потребно вам је више сна.
Близанци
Уложили сте много енергије и труда у свој посао. Није вам нимало лако да одустанете од неких идеја које имате. Спонтано вам се појављује једна занимљива особа с којом полако градите емотивни однос. Нервна напетост.
Рак
На пословном пољу чекате нове прилике за посао, али још увек их нема. Потрудите се да покажете више иницијативе код потраге за послом. Допада вам се особа која је на неки начин удаљена од вас. Могући су проблеми с тахикардијом.
Лав
Пред вама је прилика да решите заостале послове из прошлости, али и да ставите тачку на неку пословну сарадњу. С вољеном особом уживате у лепим тренуцима. Не би требало да очекујете било какве љубавне бриге. Избегавајте стресне околности!
Девица
На пословном пољу огуће је да вам је стабилност на радном месту на неки начин угрожена данас. Имате разлога за бригу. Имате утисак да вам је ситуација на пољу љубави прилично нестабилна и нисте задовољни. Могућа је главобоља.
Вага
Могуће је да ће вам се неке ситуације на послу компликовати без претерано велике потребе за тим. Имате добар однос с особом коју волите. Могуће је да нека особа из прошлости покушава да вам се умеша у везу. Могући су проблеми с кичмом.
Шкорпија
Могуће је да вам неће бити лако да остварите пословну сарадњу која вам је потребна да би достигли своје циљеве на том пољу. На први поглед осећате јаку и фаталну привлачност према особи коју сте недавно срели. Нема проблема на здравственом пољу.
Стрелац
Могуће је да вам се одлажу неки планови и да нисте задовољни околностима на послу. Вољена особа показује да уме да буде прилично затворена према вама и то вам се не допада. Пазите на дебело и слепо црево!
Јарац
Потписивање новог пословног уговора вас очекује ускоро, као и веома важне пословне промене. На емотивном пољу иако је партнер често тврдоглав, на крају ћете ипак успети да нађете заједнички језик. Проблеми с акнама.
Водолија
Одлучни сте у својој намери да на пословном пољу остварите успех који ће за вас бити значајан и запажен. Осећате велико захлађење у односу с вољеном особом и некада мислите да је боље да се тај однос прекине. Посетите лекара!
Рибе
На пословном пољу можете током данашњег дана остварити своје планове и очекивати да ће послови ићи у добром смеру. Пред вама је дан повољан за ново познанство. Спремни сте да се посветите емотивном пољу. Пазите на срце!
EUR/RSD 117.5584
Најновије вести