Хороскоп

Ован
Можете очекивати генерално повољан дан. Ако вам се посао везује за продају, имаћете велики успех. Могуће је да не примећујете особу која покушава на суптилан начин да вам покаже своја осећања. Чувајте се хроничних здравствених проблема.
Бик
Можете очекивати дан у којем ћете имати баш много обавеза. Потрудите се да се посветите послу сада када је то важно. Ваша нервоза не делује позитивно на партнера. Склони сте честим свађама и љубоморним испадима. Могући су проблеми због лошег имунитета.
Близанци
Пред вама су неки преокрети на пословном пољу. Имаћете утисак да је стање нестабилно и да вам се руши тло под ногама. Очекује вас нова љубавна прилика, али од вас зависи да ли ћете је искористити или не. Одлично се осећате.
Рак
На пољу приватног посла имате успех, прати вас срећа и судбина је сада дефинитивно на вашој страни. Сваки човек има своје мане па тако и ваш партнер. На вама је одлука да ли ћете га прихватити таквог какав јесте. Проблеми с доњим стомаком.
Лав
Могуће је да вас пословне обавезе на неки начин гуше. Потребан вам је одмор да бисте мало допунили енергију. Лако показујете своје интересовање за особу до које вам је стало. Спремни сте на почетак везе. Прија вам да будете активни.
Девица
Финансијско стање би требало да се полако поправља код вас. Можете очекивати позитиван дан. Могуће је да ће однос с вољеном особом бити променљив у наредном периоду и да ни сами више нисте сигурни у то шта желите. Потребно је да пазите на исхрану!
Вага
Одлагање пословних обавеза је нешто у чему сте генерално добри, али дошло је време да се озбиљније посветите послу. Ваш брак је у кризи и свесни сте тога да је тако већ дуже. Пред вама је период важних одлука. Могући су проблеми са срцем.
Шкорпија
Очекује вас веома добра ситуација на пољу посла и новца, спремни сте да остварите и још већи успех у будућности. Задовољни сте својим емотивним избором и добро се осећате због тога. Спремни сте да се посветите вољеној особи. Осећате се веома добро.
Стрелац
Долази до озбиљних промена у руководству, које ће се временом значајно одразити и на ваш пословни статус. Спремни сте да вољеној особи пружите сву љубав коју буде тражила од вас. Желите да уживате када сте заједно. Враћају вам се проблеми с кичмом.
Јарац
Постепено се ослобађате великог броја обавеза које сте имали у прошлом периоду и осећате велико олакшање због тога. Заволели сте своју слободу и не желите нову везу. Имате удвараче, али немате интересовање за њих. Осећате се веома добро.
Водолија
Ваша забринутост и нервоза коју показујете могу демотивисат сараднике и направити општи проблем на пословном пољу. Захлађење између вас и вољене особе води до прекида везе. Постајете и сами полако свесни својих грешака. Поведите рачуна о урогениталном тракту!
Рибе
Озбиљни сте и важно вам је да посао иде у жељеном правцу. Урадићете све што можете да бисте остварили своје циљеве. Немојте очекивати покретање нове везе данас. Спорији вам је дан за љубавно поље. Могућа је појава камена или песка у бубрезима.
EUR/RSD 117.9511
Најновије вести