Хороскоп

Ован
Ако данас започињете неку нову сарадњу, поведите рачуна о томе да све буде по прописима и процедури. Уколико сте слободни, очекује вас повољан дан за ново познанство, које ће вас касније водити до везе. Избегавајте цигарете!
Бик
Ваша ситуација на послу је стабилна. Пред вама је фаза у којој ћете имати позитивне околности. У тренутној ситуацији највећа претња вашим емоцијама може бити мешање неке особе са стране. Период је повољан за мршављење.
Близанци
Ако сте се изненада нашли у пословним проблемима, потражите помоћ особе од поверења. Особа која вам се допада ће током данашњег дана на неки начин деловати дистанцирано у односу с вама. Без већих проблема са здрављем.
Рак
Данас ће вам доћи прилика за почетак пословног пројекта који ће вам бити веома значајан. Плашите се искреног разговора с вољеном особом јер се бојите да ћете је на неки начин повредити. Могући су проблеми с леђима.
Лав
Уколико имате било какве веће планове за посао данас, могуће је да ће вам одговарати да их одложите. Очекује вас познанство с особом која ће показати искрено интересовање за ваа. Пријаће вам физичка активност!
Девица
Данашњи дан вам је веома повољан да се више и активније усмерите ка свом пољу зараде. Можете очекивати ново познанство и почетак везе с особом која ће вам деловати занимљиво и оригинално. Добро се осећате.
Вага
Могућа су необична дешавања на послу. Долазе вам неке промене које нисте очекивали. Ако сте слободни, пред вама је период у којем ћете имати више нових прилика за везу и флерт. Промене вам долазе. Поведите рачуна о хормонима!
Шкорпија
Уколико идете на неко пословно путовање, можете очекивати веома повољан дан данас. Могуће је да ћете упознати особу која ће вам показати да је спремна да вам се максимално посвети. Поведите рачуна о уносу витамина!
Стрелац
Ако чекате прави тренутак за разговор с надређенима, тај дан је дошао! Имате прилику да се зближите с особом до које вам је стало. Можете очекивати почетак једне занимљиве везе. Одлично сте расположени.
Јарац
Уколико сте недавно покренули неки приватни посао, очекују вас позитивне промене којима сте се надали. Преиспитујете своје одлуке на љубавном пољу и покушавате да схваатите где сте у прошлости грешили. Избегавајте слаткише!
Водолија
Могуће је да вас тренутно доста тога брине када је у питању посао и да постоје дилеме које још не можете решити. Партнер показује да му је расположење променљиво и вама се то не допада. Добро се осећате.
Рибе
Могуће је да не желите сасвим отворено да причате о свом послу док вам се не реализују сви осмишљени пројекти. Осећате се некако одбачено, или имате утисак да је дистанца између вас и партнера постала прилично велика. Могућа је несаница.
EUR/RSD 117.5563
Најновије вести