Хороскоп

Ован
Можете се ослонити на сараднике. Данашњи дан вам је повољан за посао, долазе вам нека нова решења. Можете очекивати стабилну ситуацију у односу с партнером, који вам је посвећен. Могући су проблеми везани за нервни систем.
Бик
Добићете позитиван одговор на неки захтев или молбу коју сте послали. Очекује вас повољан пословни период. Уколико сте планирали почетак заједнице или брака, данашњи дан је одличан за то! Успећете да решите неке здравствене тегобе.
Близанци
Можете очекивати понуду за сарадњу с иностранством или с неком компанијом која је повезана с иностранством. Можете се надати познанству с особом о којој сте већ чули много позитивних коментара. Чувајте се хроничних проблема.
Рак
Успећете да остварите значајно побољшање пословних околности, а кроз неко време и већу зараду. Чврсто верујете у то да ћете пронаћи праву љубав. Иако имате много разочарења иза себе, не одустајете од своје потраге. Немате проблеме на пољу здравља.
Лав
Можете очекивати прилику за једну важну пословну сарадњу у будућности. Покретање новог познанства вам уноси елан и даје вам позитивну енергију. Спремни сте за нову љубав. Поведите рачуна ако сте склони алергијама!
Девица
Можете очекивати напоран дан и доста пословних обавеза. Пред вама је доста стресова и промена. За сада вам није лако да с партнером остварите стабилност. У неким тренуцима имате осећај да сте сасвим другачији. Могућ је пад имунитета.
Вага
Улазите у нов пословни пројекат, који вам ускоро доноси и добре препоруке, нове сарадње и боље прилике за посао. Задовољни сте односом с вољеном особом. Спремни сте да ваш брак стабилизујете. Могућ је пад имунитета.
Шкорпија
Можете очекивати да ће се нове пословне одлуке које сте донели веома добро одразити на ваше поље посла. За сада вам није лако да будете отворени по питању својих емоција јер се плашите да ћете бити повређени. Могућ је пад имунитета.
Стрелац
Могући су мањи конфликти с колегама. Важно је да се на време научите одређеној дипломатији. Допада вам се особа која се понаша променљиво. Нисте сигурни у то да ли и она према вама гаји осећања. Повећајте унос магнезијума!
Јарац
Можете имати неке кочнице на пословном пољу и неће вам бити лако да се стабилизујете. Могуће је неслагање с вољеном особом. Свађе вас оптерећују и гуше на неки начин. Могући су болови у леђима.
Водолија
Није повољан дан за решавање папирологије. Избегавајте било какве сукобе са законом. Уколико сте слободни, можете очекивати познанство које вас касније води до љубавне везе. Избегавајте алкохол, али и газирана пића!
Рибе
Финансије вам могу бити променљиве у наредном периоду. Неће вам бити лако да остварите стабилност. Могуће је да ваша љубомора прави веће проблеме између вас и вољене особе. Могући проблеми с дебелим цревом.
EUR/RSD 117.9011
Најновије вести