Хороскоп

Ован
Забринути сте за свој посао и чини вам се да вам је радно место прилично угрожено. Могуће је да идеализујете особу до које вам је стало и да немате довољно реалну слику о њеној личности. Могућа је несаница.
Бик
Нећете бити претерано задовољни ситуацијом на пословном плану, јер вас очекују нове потешкоће. Могуће је да нисте заинтересовани за љубавну понуду која вам се указала и да бисте радије још неко време били сами.Нервни систем вам је осетљив.
Близанци
Очекују вас мањи неспоразуми у радном колективу и генерално једна тежа ситуација ће данас бити пред вама. Нема нових промена или почетка везе још увек. Поље љубави вам је сада у фази стагнације и још неко време ће тако остати. Леђа су вам осетљива.
Рак
Превише очекујете од свог новог посла. Важно је да имате реална очекивања и да не пренагљујете са одлукама. Осећате да вам је партнер привржен и максимално посвећен и добро се осећате када сте поред њега. Избегавајте алкохол.
Лав
Очекују вас проблеми са особом која је повезана са вашом прошлошћу. Могуће је да треба да се решите неких својих дугова. Стидљиви сте и није вам лако да отворено покажете интересовање према особи до које вам је стало. Урогенитални тракт вам је осетљив.
Девица
Није повољан дан за нови посао, потрудите се да данас не улазите у нова улагања, јер вам се неће исплатити. Посвећени сте вољеној особи и задовољни сте везом коју сте остварили. Пред вама је период у којем може да буде лепих промена. Склони сте алергијама.
Вага
Очекују вас мање компликације на пословном плану. Пред вама су неке важне одлуке које ће вам помоћи да рашчистите. Могуће је да се двоумите и да нисте сигурни коју особу да одаберете за љубавну везу. Кожа вам је склона иритацијама.
Шкорпија
Имаћете прилично напоран дан и много обавеза ће вас оптерећивати. Потрудите се да се посветите бољој организацији. Нисте у прилици да будете отворени према особи до које вам је стало и осећате се јако лоше због тога. Имате грижу савести. Могућ је пад имунитета.
Стрелац
Можете да очекујете добро стање када је у питању посао. Све вам иде од руке. Пред вама је генерално добар дан. Могуће је помирење са особом до које вам је стало. Бићете задовољни новим љубавним дешавањима.Болови у грлу.
Јарац
Успешно решавате неке мање проблеме и компликације и задовољни сте околностима на пословном плану. Очекује вас прилика да покажете партнеру своје искрене емоције и да покренете разговор о заједничкој будућности.Чувајте се прехладе.
Водолија
Нисте баш спремни да радите све оно што вам се каже, јер имате утисак да се нека нарађења косе с вашим принципима. Вољена особа је показала да жели да направи корак даље у вашој вези, а и ви сте на то спремни.Потребно вам је више сна.
Рибе
Ишчекујете развој ситуације који ће значајно утицати на ваш пословни статус, али и на вашу зараду. Партнер показује да није спреман да вам пружи све оно што од њега очекујете и полако се ближите крају те везе.Мањи пад имунитета.
EUR/RSD 117.5844
Најновије вести