Хороскоп

Ован
Уколико се бавите приватним бизнисом, дан је одличан за упознавање новог пословног сарадника, чијим радом ћете бити задовољни. Корпулентна особа из прошлости размишља о томе да вам се јави, али није сигурна у то како бисте реаговали на позив. Здравље је стабилно.
Бик
Задовољни сте ситуацијом на послу. Слушате интуицију, која вам даје сигнал које потезе треба да повучете. Брачни партнер има проблеме на послу. Покушавате да га разумете, опустите и дајете му подршку. Осећате се добро.
Близанци
Планови се не одвијају оном брзином којом бисте желели. Запиње вам и на пољу финансија. Срећом, упорни сте. На послу упознајете особу која оставља одличан утисак на вас. Постављате себи задатак да сазнате што више података. Јетра вам је осетљива.
Рак
Обесхрабрени сте. Посао се не одвија по плану и имате утисак да сте неспособни и да вам ништа не иде од руке. Незадовољни сте емотивном сфером. Иако званично имате партера, осећате се усамљено и невољено. Очекују вас проблеми с пробавом.
Лав
Имате тајне непријатеље на послу, коју омаловажавају ваш труд. Реагујете хладно јер знате да ваши резултати говоре више од речи. Размишљате о прошлости. Због неких поступака се кајете. Свесни сте тога да сте правили грешке које сада себи не бисте дозволили. Склони сте пролазном нерасположењу.
Девица
Незадовољни сте резултатима рада. Прилично се бринете што су далеко испод вашег очекивања. Емотивно сте незадовољни и неиспуњени. Питате се да ли треба да останете у вези и да јој дате шансу. Осетљиви сте и очекују вас проблеми с нервима.
Вага
Пословна ситуација је стабилна. Уживате у самом процесу рада, а задовољни сте и стабилним финансијама. Ваша нервоза квари односе с партнером. Он се полако удаљава од вас и фокусира на пријатније односе. Могући су проблеми с несаницом.
Шкорпија
Прилично сте енергични и упорни. Успевате да постигнете јавни успех, на којем вам колеге искрено честитају. Емотивно сте задовољни. Не бисте ништа мењали у односу с партнером. Посвећујете му се у потпуности. Елиминаторни систем вам је осетљив
Стрелац
Имате одличну сарадњу с колегама. Прилично сте креативни и успевате да осмислите одличне пословне идеје. Више сте фокусирани на финансије него на брачног партнера. Друга страна има разумевање за ваше понашање. Могући су проблеми с гениталијама.
Јарац
Пословна ситуација је стабилна. дан је одличан за контакт с представницима медија и за регулисање правних предмета. Пред вама је ново познанство. Ви сте оставили много бољи утисак на другу страну него она на вас. Могући су проблеми са жучи
Водолија
Прилично сте обесхрабрени због стагнације на послу. Није вам јасно шта треба да урадите да бисте покренули посао. Упознајете особу која вам се веома допада. Имате утисак да вам у потпуности одговара. Једини проблем је што је заузета. Депресивни сте.
Рибе
Веома сте вредни, амбициозни и енергични. Имате утисак да све можете. Без икаквих проблема постижете све пословне циљеве. Брачни однос је стабилан. Брачни партнер је посвећен деци, а ви финансијама. Успешно функционишете као пар. Могући су проблеми са спавањем.
EUR/RSD 117.5802
Најновије вести