Хороскоп

Ован
Могуће је да нисте сигурни у то да ли да прихватите нову пословну понуду која вам се указала данас. Оптерећени сте новим емотивним одлукама и чини вам се да партнер од вас очекује превише. Мањи проблеми с несаницом.
Бик
Можете очекивати повољан дан, који вам доноси разрешење неких пословних проблема. Пред вама је занимљив сусрет с особом према којој имате прилично јака осећања. Не би требало да буде проблема са здрављем.
Близанци
На радном месту долазе вам пословне промене. Имате много обавеза и није вам увек лако да се добро организујете. Могуће је да партнеру замерате доста тога. Није вам повољан дан за љубав. Пријаће вам да се мало одморите.
Рак
Може вам се указати прилика да сарађујете с неком особом која је повезана с иностранством. Можете очекивати занимљиве прилике на емотивном плану. Спремни сте за почетак нове везе. Генерално се добро осећате.
Лав
На пословном пољу није вам претерано повољан дан. Када је у питању посао можете бити склони проблемима. Очекује вас повољна ситуација за љубав, с вољеном особом делите искрена и јака осећања. Проверите холестерол!
Девица
На пословном пољу очекују вас мање промене на пољу зараде у наредном периоду. Могуће је да вас брине прилив финансија мањи од очекиваног. Пред вама је период који може донети нове љубавне прилике и удварања. Пуни сте енергије.
Вага
Могући су неспоразуми са сарадницима. Атмосфера у пословном окружењу вам нимало не прија. Могуће је да вас посао превише оптерећује. Немате времена за вољену особу, која вам то прилично замера. Поведите рачуна о бубрезима!
Шкорпија
На пословном пољу могуће је да ћете данас ући у мање расправе с пословним сарадницима. Имате утисак да је дошло време за промене. На пољу емоција пред вама су битне одлуке. На yдравственом пољу обратите пажњу на крвну слику!
Стрелац
Иако на први поглед изгледа као да вам послови теку глатко, ако дубље анализирате, увидећете да постоје проблеми. Пред вама је прилика да се упустите у везу с особом која гаји искрена и дубока осећања према вама. Проверите крвни притисак!
Јарац
Уколико се бавите приватним послом, спремни сте да правите неопходне промене на том плану. Повремено сумњате у своје емоције и често имате потребу за удаљавањем од вољене особе. Могући су мањи проблеми са стомаком.
Водолија
Очекује вас пословна комуникација и договор који вам може бити веома значајан на дуже стазе. Ново познанство које вам се десило доноси вам позитивне промене. Спремни сте за нова осећања. Поведите рачуна о синусима!
Рибе
Долази до мањих проблема на послу, али уз стрпљење и упорност све ћете успети да решите. Имате утисак да с вољеном особом не можете да нађете компромис. Наредни период вам није наклоњен за емоције. Проблеми са штитном жлездом.
EUR/RSD 117.5878
Најновије вести