Хороскоп

Ован
Уколико се бавите приватним послом, долази вам побољшање. Спремни сте да дате све од себе да вам бизнис крене набоље. Ако сте сами, можете очекивати период повољан за нова познанства и за флерт. Поведите рачуна о пробави!
Бик
Дан је повољан да се изјасните о својим ставовима о пословној будућности. На љубавном пољу вам није лако да се организујете на прави начин, с партнером имате доста промена и преокрета. Могући су болови у грлу.
Близанци
Очекује вас фаза која вам може донети нове пословне понуде које ће вам бити значајне. Очекује вас период мање емотивне нестабилности у односу с особом до које вам је стало. Штитна жлезда вам је осетљива.
Рак
Очекује вас дан који доноси мање нестабилности по питању финансија и посла. Можете очекивати променљиво стање. Желите да добијете више пажње и љубави од партнера. Потребно вам је више времена с њим. Главобоља и умор.
Лав
Пословне промене које се дешавају око вас могу вас забринути. Емотивна ситуација вам је веома нестабилна. Могуће је да немате довољно поверења у партнера. Прати вас малаксалост.
Девица
Амбициозни сте и спремни да радите на себи да бисте остварили успех на пословном пољу. Уживате у авантурама, флерту и нисте расположени за почетак озбиљне љубавне везе у овом периоду. Добро се осећате.
Вага
Не допада вам се то што на пословном пољу стагнирате и осећате да су вам неопходне неке промене. Очекује вас повољан период, у којем се можете окренути новим љубавним могућностима. Проблеми с главобољом.
Шкорпија
Следи вам могућност да отворите очи и да реалније посматрате пословну ситуацију. Можете успети да с вољеном особом остварите значајно боље љубавно стање. Добро се осећате.
Стрелац
Посвећени сте послу, свесни сте својих жеља и циљева и очекује вас генерално добаар период на том плану. Могуће је да имате дилеме по питању вољене особе и да вас муче проблеми с љубомором. Могућа је прехлада, па поведите рачуна.
Јарац
Доста тога сада не иде онако како бисте желели и из тог разлога нисте баш задовољни. Интуиција вам говори ко је права особа за вас. У љубави увек треба да слушате своје срце... Потребно вам је више одмора.
Водолија
Нисте сигурни у то да ли да мењате посао. Имате неке нове понуде, али и доста сумњичавости по том питању. Вољена особа показује да жели договор на тему заједничке будућности с вама. Смањите унос шећера!
Рибе
Успевате да остварите своје пословне циљеве и планове и задовољни сте због тога. Можете очекивати повољан дан. Осећате да се удаљавате од партнера и све мање се укључујете у његов живот и одлуке. Склони сте упалним стањима!
EUR/RSD 117.5841
Најновије вести