Хороскоп

Ован
Потрудите се да се покажете у најбољем светлу када је у питању поље посла. Остварићете значајан успех и помак. Пред вама је дан повољан за ново љубавно познанство које би вас касније могло одвести ка емотивној вези. Немате проблеме са здрављем.
Бик
На пољу посла ћете имати неке осцилације и проблеме у наредном периоду. Очекује вас доста нелагодности. Ако сте слободни, нема још промена на емотивном пољу. Заузети се лепо слажу с партнером. Могући су мањи проблеми с кичмом.
Близанци
Можете очекивати прилику да нађете неки нови, бољи посао којим ћете генерално бити задовољни. Љубавно поље вам је прилично променљиво постављено и доста тога вас на том плану сада плаши. Могући проблеми с циркулацијом.
Рак
Могуће је да сте незадовољни ситуацијом на пословном пољу и не осећате се добро јер нисте још напредовали. Очекује вас занимљиво познанство с особом која ће вам ускоро показати да жели везу с вама. Осећате се генерално добро.
Лав
Указује вам се прилика да склопите нове пословне контакте који ће вам бити прилично значајни. Правите лепе заједничке планове с особом до које вам је стало. Можете уживати на краћем романтичном путовању. Одлично се осећате данас.
Девица
Могуће је да ће бити неких неочекиваних промена на вашем пословном пољу. Можете очекивати занимљиву комуникацију с особом која је у прошлости показивала емоције према вама. Могућа је вртоглавица.
Вага
Може вам се данас указати прилика да се запослите на радном месту које ће вам одговарати. Нова љубав вас очекује веома ускоро. Иако се томе сада не надате, нова особа ће вам се веома брзо појавити. Редовно проверавајте притисак!
Шкорпија
Уколико се бавите приватним послом, можете очекивати дан повољан за поље зараде. Дан је одлично постављен за разговор с вољеном особом. Полако планирате заједничку будућност. Не би требало да очекујете здравствене проблеме.
Стрелац
На пословном путовању вас очекује пословни успех. Можете се надати добрим преокретима на том пољу. Ново познанство код вас буди јака осећања. Спремни сте да се окренете остварењу нове везе. Пазите на синусе!
Јарац
На пословном плану ћете успети да остварите оно што желите и да будте задовољни постигнутим резултатима. Можете очекивати познанство с особом која ће вам бити значајна на дуже стазе. Пазите на вишак килограма!
Водолија
Могуће је да ћете бити склони брзоплетим реакцијама, као и прављењу грешака на послу. Растројени сте и склони неспоразумима у комуникацији с особом до које вам је стало. Могуће су свађе и препирке. Поведите рачуна о очима!
Рибе
Могуће је да имате утисак да са сарадницима не налазите лако заједнички језик и да вас доста тога оптерећује. Могуће је да ће вам се указати прилика да вољеној особи покажете искрена осећања. Несаница вас прати па се не осећате добро.
EUR/RSD 117.4829
Најновије вести