Хороскоп

Ован
Одличан је дан за успостављање, односно развој сарадње са иностраним сарадницима. Комуникација је хармонична и пуна разумевања. Заљубљени сте. Иако сте део љубавног троугла, осећате се фантастично у тајној вези. Емоције су вам жестоко прорадиле. Стабилно здравствено стање.
Бик
Планирате краћи пословни пут и припремате се за њега. Надређена особа очекује да постигнете успех. Уживате у тајном флерту на послу. Мало сте се занели. Не примећујете да вам емоције постају све интензивније.
Избегавајте алкохол.
Близанци
Пословна ситуација је стабилна. Имате пуно обавеза, али све успевате да их одрадите на квалитетан начин и на време. Покушавате да освојите симпатију. Јако вам је стало да уђете у везу. Не смета вам што ће бити тајног типа. Здравље вам је солидно.
Рак
Фокусирани сте на пословну комуникацију. У редовном и интензивном сте контакту са сарадницима и правите пословне планове. У потпуности се посвећујете партнеру. Грчевито се држите идеје о опстанку брака, иако видите да партнер није испуњен. Здравље вам је стабилно.
Лав
Очекује вас динамичан послован дан, који укључује борбу, нервирање и незадовољство што није све испало како сте желели. Одличан је дан за ново познанство. Имате утисак да тако интелигентну особу давно нисте срели. Неопходан је одлазак код стоматолога.
Девица
Јако сте упорни, али не успевате да превазиђете неке проблеме из прошлости. Очекује вас прилив финансија. Друга половина инсистира на сусрету. Осећа се занемарено, јер сте превише фокусирани на пословне обавезе. Могућ је пад притиска
Вага
Уживате у пословним обавезама. Ситуације је стабилна, те размишљате о новим пословним идејама. Имате симпатију, али вас забрињава разлика у годинама. Плашите се да то не утиче негативно на однос. Могући проблеми са хормонима.
Шкорпија
Пословна ситуација је стабилна. Посао је дугорочан, посла има и он вам даје осећај сигурности. Дискретно стављате до знања симпатији да вам се допада. Очекујете стрпљиво реакцију друге стране. Здравље солидно.
Стрелац
Задовољни сте ситуацијом на послу. Уживате у обавезама и слободи да испољавате своју креативност. Допадате се особи која је заузета. Труди се да буде поред вас, али вам још увек не открива емоције. Здравље вам је стабилно.
Јарац
Фокусирани сте на побољшање финансија. У контакту сте са странцима и са те стране вас очекује прилив новца. Постоји особа која вам се допада, али је проблем ваша пасивност. Имате страх да покажете своје емоције и намере. Здравље стабилно
Водолија
Уколико се бавите приватним бизнисом, очекује вас јавни успех. Прилично сте скромни и покушаћете да минимализујете своје вредности. Имате наглашену потребу за сусретом и комуникацијом са партнером. Имате утисак да вас он најбоље разуме. Здравље солидно.
Рибе
Уколико се бавите приватним бизнисом, очекује вас јавни успех. Прилично сте скромни и покушаћете да минимализујете своје вредности. Имате наглашену потребу за сусретом и комуникацијом са партнером. Имате утисак да вас он најбоље разуме. Здравље солидно.
EUR/RSD 117.5791
Најновије вести