Хороскоп

Ован
Напети сте и нервозни. Иако немате много пословних обавеза, постоји тензија коју носите у себи. Нагло се мењају околности на пољу љубави. Нисте сигурни у то шта стварно желите и осећате, а шта је занос тренутка или афекат. Могући су срчани проблеми.
Бик
Постоје ограничења која нећете моћи лако да превазиђете. Биће вам потребно много упорности и снаге. Иако сте желели да унутар свог дома имате сигурну и стабилну атмосферу, добили сте доста проблема и захлађење с вољеном особом. Проблеми са стомаком.
Близанци
Не доносите трезвене одлуке сада и лако можете правити грешке на пољу посла. Покушајте да се дистанцирате од остатка колектива. Гласине које круже могу помутити ваше расуђивање и покварити однос с вољеном особом. Могући су проблеми с грлом.
Рак
Иако долази прилив новца којем сте се надали, нећете бити задовољни јер ће наступити велики трошкови. Вољена особа врши неку дозу притиска на вас, нисте спремни за такав однос. Потребно вам је мало више личне слободе. Повећани апетит је наглашен.
Лав
Није претерано повољан дан за посао јер немате баш најбољи увид у ствари. Не мешајте емоције и интерес. Спремни сте да се сасвим препустите вољеној особи и да јој поклоните своје срце на длану. Она је ваш центар света. Могуће су честе главобоље.
Девица
Покушајте да останете код куће данас или да се што мање бавите важним пословима да не би дошло до штете и губитка. Особа која вам се допада можда нема баш сасвим искрене намере према вама. Могући су проблеми због стреса.
Вага
Можете очекивати мање неспоразуме с неким од колега или ће неко изневерити ваша очекивања. Пред вама је повољан дан за нова познанства. Можете очекивати да ће вам пријатељи пренети неке лепе ствари о тој особи. Немате проблема са здрављем.
Шкорпија
На пољу посла следи унапређење као вид награде за ваш труд. Можете очекивати позитивну атмосферу. С партнером имате бројне препирке и буран однос, али се на крају ипак враћате једно другоме. Могући су мањи проблеми с кичмом.
Стрелац
Можете очекивати прилику за посао у иностранству. Пред вама је шанса да остварите своје амбиција. Љубавно поље вам је наглашено кроз позитивне промене, нова познанства и нове авантуре у којима ћете уживати. Могући су проблеми с циркулацијом.
Јарац
Финансије су вам променљиве и није вам лако да остварите стабилност. Могуће је да сте незадовољни. Очекује вас занимљив флерт с особом која вам се веома допада. Неће вам бити лако да остварите озбиљну везу с њом. Осећате се генерално добро.
Водолија
Долази вам прилика да поправите стање на пословном плану. Ако сте правили грешке, сада ћете их исправљати. Имате веома добар однос с вољеном особом, која вас у свему подржава. Правите лепе заједничке планове. Одлично се осећате данас.
Рибе
Није претерано повољан дан за посао. Могуће је да ће бити неких неочекиваних компликација. Можете очекивати занимљиву комуникацију с особом коју познајете одраније. Између вас двоје се сада буде нове емоције. Могућа је вртоглавица.
EUR/RSD 118.1900
Најновије вести