Хороскоп

Ован
Немате довољно поверења у пословно окружење и могуће је да из тог разлога неке пословне тајне чувате за себе. Могуће је да вам партнер показује незадовољство. На пољу љубави вам следи кризна фаза. Повећајте унос течности, воде!
Бик
Преоптерећени сте обавезама и није вам нимало лако да на пословном пољу остварите баланс којем тежите. Нисте задовољни околностима с вољеном особом. Некада вам се чини да је баш све против ваше везе. Повећајте унос витамина!
Близанци
Овај дан вам генерално није повољан за посао па се потрудите да не правите било какве грешке. Имате утисак да вољена особа није искрена према вама и то вам смета. Могуће је да размишљате о прекиду везе. Подложни сте инфекцијама.
Рак
Можете успешно решити проблеме на послу. Ускоро вам долази одговор на ваше дилеме. Емотивна ситуација није сјајна и ви се осећате усамљено. Могуће је да размишљате о повратку старој љубави. Могућ је стомачни вирус.
Лав
Време је да преузмете одговорност на пословном пољу и да се више посветите својим обавезама. Могуће је да вољена особа показује сумњу и љубомору. Ипак, ви сматрате да јој нисте дали повода за то. Болови у грлу.
Девица
На пољу финансија ћете имати доста преокрета у наредном периоду. Најбоље би било да сада не улажете велики новац. Очекују вас озбиљне промене на љубавном пољу. Ако сте размишљали о браку, та одлука вам се ближи. Избегавајте масну храну!
Вага
Проверите све информације које вам дођу јер се данас лако може десити нека обмана или илузија. Могуће је да идеализујете особу која вам се допада. Пред вама је неповољан период и могуће љубавно разочарење. Проблеми с ниским притиском.
Шкорпија
Најбоље би било да покушате да се посветите послу и обавезама да бисте решили проблеме које имате. Можете очекивати занимљиву комуникацију с особом до које вам је стало. Флерт постаје све очигледнији. Избегавајте унос шећера.
Стрелац
Можете се надати добром односу с колегама, које вас максимално подржавају на свим пољима. Кријете своја осећања на љубавном пољу и тешко вам је да се суочите са својим страховима. Пријала би вам масажа.
Јарац
Очекује вас напет период на послу. Могуће је да имате веће свађе. Нисте спремни за велике промене када је у питању љубав. Могуће је да на неки начин тапкате у месту. Посетите стоматолога!
Водолија
Делује вам да се доста тога преокреће на послу. Неки нови проблеми вам куцају на врата. Ако сте слободни, имате могућност за промене. Очекује вас сусрет с новом особом данас. Осетљива вам је глава.
Рибе
Имате утисак да на пољу посла не иде све како сте планирали. Стоје вам мања отежања и компликације. Не осећате се добро поред особе с којом сте у љубавном односу и размишљате о коначном прекиду. Поведите рачуна о уносу витамина!
EUR/RSD 117.5808
Најновије вести