Хороскоп

Ован
Пред вама је нова пословна понуда која би вам се могла учинити веома интересантном. Надате се сусрету с особом која у вама буди јака осећања. Ускоро вас очекују љубавне промене. Могући су проблеми са желуцем.
Бик
Околности вам иду у прилог када је у питању ваш посао. Можете очекивати позитиван дан. Имате поверење у партнера, с којим вам је однос веома добар. Судбина вам је наклоњена када је љубав у питању. Одмарајте се!
Близанци
Може се рећи да је пред вама добар дан за нова пословна дешавања. Очекује вас период у којем ћете склопити неке битне контакте. Допада вам се особа која делује дистанцирано и нисте сигурни у њена осећања према вама. Пролазна узнемиреност.
Рак
Немојте бити брзоплети на пословном пољу. Покажите да сте спремни да сачекате праву прилику. Пред вама је веома леп период за нова познанства, као и за почетак везе. Полако ћете се препуштати својим осећањима. Могући су проблеми због надутости.
Лав
Потрудите се да се максимално посветите послу и да се више ангажујете око остварења својих циљева. Склони сте претеривању у очекивањима на емотивном пољу. Могуће је да ћете се данас свађати с вољеном особом. Могућа је повишена температура.
Девица
Могуће је да су пред вас постављена висока очекивања на пословном пољу и да понекад имате проблеме са самопоуздањем. Желите да приуштите неко лепо изненађење особи до које вам је стало. Веома сте романтични данас. Пазите на крвни притисак!
Вага
Могуће су мање компликације на пословном пољу и да ћете због тога бити под стресом. Могуће је да према вољеној особом имате све мање емоција и да полако наступа фаза удаљавања. Могући су здравствени проблеми због стреса.
Шкорпија
Имате прилику да покажете да сте спремни да напредујете. Надређени о вама имају добро мишљење. Можете очекивати ново познанство, које ће вас постепено водити у емотивну везу. Могуће су сметње са синусима.
Стрелац
Поведите рачуна о комуникацији с пословним окружењем, које вам није баш наклоњено. Потребно је да партнеру покажете своја осећања да би ваш однос могао кренути у бољем правцу. Поведите рачуна о исхрани!
Јарац
Потребно је да порадите на организацији да бисте на пословном пољу могли променити ситуацију набоље. Планирате почетак нове везе. Очекује вас период у којем ћете бити задовољни околностима. Сасвим добро здравље.
Водолија
Тешко вам је да донесете одлуке од пресудног значаја за вашу пословну ситуацију. Потребно је да побољшате однос с партнером. Ваша веза може кренути у бољем смеру. Варирање крвног притиска.
Рибе
Очекује вас период у којем ћете имати могућност да остварите позитивније стање на пољу посла. Опустите се уз вољену особу. Ваш однос би у наредном периоду могао кренути у бољем смеру. Могућ је пролазни умор.

EUR/RSD 117.5714
Најновије вести