Хороскоп

Ован
Стабилна ситуација на пословном плану може вам дати ветар у леђа да почнете да размишљате о новим пројектима. Коначно сте одлучили да покажете партнеру како се осећате. Ваша веза након тога креће бољим током. Проблеми везани за крвоток.
Бик
Све обавезе које сте себи зацртали испунићете и много раније него што мислите. Очекује вас ново љубавно познанство. Уколико већ имате партнера, планирате заједничко путовање. Размишљате о дијети.
Близанци
Могуће је да немате посао који испуњава све ваше критеријуме и да полако размишљате о променама. Морали бисте да порадите на комуникацији с партнером ако заиста желите да спасете ваш брак. Љубав и даље постоји. Поведите рачуна о очима!
Рак
Могуће је да ћете пожелети да одете с посла. Уколико дате отказ, нова прилика ће се убрзо указати. Имате утисак да партнер није сасвим искрен према вама. Полако почињете да проверавате неке његове изјаве. Респираторне инфекције.
Лав
Очекују вас неке нове компликације када је у питању поље зараде. Доста тога није онако како сте очекивали. Емотивно сте стабилни и осећате велику дозу привлачности према тренутном партнеру. Пријало би вам дружење с пријатељима.
Девица
Бићете максимално посвећени послу јер вам је важно да се пред надређенима покажете у најбољем светлу. Могуће је да сте на неки начин затворени иако партнер то не види. Не показујете му већину својих емоција. Могућа је пролазна главобоља.
Вага
Током данашњег дана се нећете ослањати на било кога осим на себе. Најважније послове завршавате сами. Искористите прилику да приђете особи која вам се допада. Данашњи дан је повољан за почетак везе. Повећајте унос магнезијума!
Шкорпија
Неће вам бити тешко да реализујете своје идеје. Упорношћу сте успели да истерате до краја оно што сте желели. Очекује вас веома занимљиво познанство. Могуће је да ћете преко пријатеља доћи до љубави. Могућа је мања укоченост у леђима.
Стрелац
Очекује вас добар период за пословно поље. Похвале вам долазе са свих страна. Ваша страственост долази до изражаја. Вољена особа ће се присетити зашто се заљубила баш у вас. Одлично здравсрвено стање.
Јарац
Имате доста пословних обавеза, али немате баш довољно енергије да се свему томе посветите данас. Свакодневица вам је испуњена љубављу. Задовољни сте својим браком и ништа не бисте мењали. Проблеми с крвном сликом.
Водолија
Повољан је дан, можете очекивати да ћете већину пословних обавеза завршити прилично лако. Препустите се емоцијама и бићете задовољни и ви и партнер. Пред вама је врло повољан дан за емоције. Без проблема на пољу здравља.
Рибе
Спремни сте да се упустите у нове пословне пројекте који захтевају одређена улагања. Очекује вас значајан разговор с особом до које вам је стало. Ускоро ћете направити озбиљне планове за заједничку будућност. Пазите шта једете!
EUR/RSD 118.0507
Најновије вести