Хороскоп

Ован
Указује вам се нова пословна прилика, која може бити заправо веома добра за вас. У периоду који предстоји имаћете много несугласица с вољеном особом. Нервна напетост.
Бик
Долазите до нових идеја, креативност вам је данас наглашена па се посветите томе. Променили сте мишљење о вољеној особи и некако нагло можете пожелети прекид те везе. Имате много енергије у себи.
Близанци
Показујете спремност да покренете пословне промене иако оне доносе неки ризик са собом. Знате да вам је потребна озбиљна веза, али не можете да нађете партнера с којим бисте то успели да остварите. Избегавајте алкохол!
Рак
Припремите се за то да на пословном пољу дође до промена. Важно је да у свакој ситуацији верујете у себе. Особа која вам се допада буди у вама нова осећања и лепо вам је када сте поред ње. Потребно вам је више сна.
Лав
Осећате велики притисак на пословном пољу и није вам лако да се носите с тим. Уколико вољеној особи покажете искрена осећања, ваш однос ће постати доста бољи него што је био. Чувајте зубе!
Девица
Тренутно вам је пословни успех веома важан и урадићете све што можете да бисте до тога дошли. Свесни сте тога да љубав пролази и да се однос с партнером касније мора одржавати на некој врсти компромиса, али и даље верујете у романтику. Мучи вас укоченост.
Вага
Ако се ослоните на сараднике више него што би требало, могуће је разочарење на пословном пољу. Обратите пажњу на нове познанике. Неко од њих би могао бити добар избор за нову љубавну везу. Могући су проблеми с бубрезима.
Шкорпија
У претходном периоду сте имали много проблема, али сте ипак успели све да разрешите на време. Ваша веза с вољеном особом полако напредује у жељеном правцу. Могуће је да ће бити много нових преокрета у том односу. Смањите унос слаткиша!
Стрелац
Променљиво стање на пољу финансија вам уноси осећај несигурности. Урадићете оно што је до вас да стабилизујете послове. Можете да верујете вољеној особи. Она вам је максимално посвећена и воли вас. Могући су проблеми с вртоглавицом.
Јарац
Имате све оно што вам је потребно да бисте могли покренути нови бизнис. Ситуација на пољу емоција вам није одговарајућа и може се казати да сте прилично разочарани. Добро се осећате.
Водолија
Могуће је да немате више нових идеја и да вам је веома тешко да се позитивно покренете на пословном пољу. Морали бисте да порадите на комуникацији с особом до које вам је стало. Поведите рачуна о очима!
Рибе
Могуће је да ћете пожелети да одете с посла на којем сте тренутно. Имате потребу да правите веће промене. Имате утисак да с вољеном особом није све онако како је било и размишљате о прекиду везе. Респираторне инфекције.
EUR/RSD 117.7191
Најновије вести