Хороскоп

Ован
Можете очекивати да ће вам судбина бити наклоњена и да ћете у последњи час добити помоћ код неких важних пословних питања. Допада вам се особа коју сте упознали преко пријатеља, спонтано у неком опуштеном окружењу. Немате проблеме на пољу здравља.
Бик
Остварили сте стабилност на пољу посла и срећни сте због тога. Не очекују вас веће промене на том пољу. Ново познанство је ускоро пред вама. Посветите се дружењу, изласцима и имаћете нове љубавне понуде. Поведите рачуна о срцу!
Близанци
Могуће је да нисте задовољни и да вам на пословном пољу не цветају руже. Потребне су вам неке веће промене што пре. Нова особа која је ушла у ваш живот се труди да вас анимира и да освоји ваше срце да би вас задржала за себе. Поведите рачуна о очима!
Рак
Све иде и боље него што сте се надали и очекивали. Пред вама је период веома повољан за посао. Време је да се суочите с грешкама које сте правили на емотивном пољу. Очекује вас фаза добра за решавање емотивних проблема. Могући су мањи проблеми са стомаком.
Лав
Потребно вам је време да бисте решили пословне проблеме који су вам се појавили у претходном периоду. Ако сте слободни, пред вама је период повољан да нађете нову љубав. Поведите рачуна о синусима!
Девица
Максимално сте окренути пословном пољу и спремни сте да се посветите остварењу својих циљева. Уколико вам се допада особа коју сте упознали у пословном окружењу, имаћете нова љубавна дешавања с њом. Поведите рачуна о штитној жлезди!
Вага
Прекид сарадње на пословном плану може за вас бити велико изненађење. Требаће вам време да се опоравите. Љубавна атмосфера је занимљива. Све више се зближавате с особом до које вам је стало. Проблеми с јајницима или простатом.
Шкорпија
Нећете бити оптерећени проблемима, данашњи дан вам протиче сасвим мирно и без стресних околности. Ново љубавно познанство је пред вама. Можете се надати позитивним околностима. Могући су проблеми с крвном сликом.
Стрелац
Пад концентрације би се могао негативно одразити на ваше радне способности. Поведите рачуна о бољој организацији! Проблеми у вашем браку се не могу решити преко ноћи, али је важно да кренете малим корацима ка томе, за почетак. Проверавајте крвни притисак!
Јарац
Пословна стабилност вам је веома важна. Урадићете све што можете да бисте остварили своје циљеве. Уколико сте слободни, нова особа ће у ваш живот ускоро унети много срће и задовољства. Проблеми с бешиком и доњим стомаком.
Водолија
Само основне обавезе можете завршити без проблема, све што захтева више труда данас вам може донети компликације. Комуникација с вољеном особом није сјајна. У периоду сте у којем су могући чести неспоразуми. Избегавајте цигарете!
Рибе
Немојте да реагујете брзоплето код пословних одлука. Потрудите се да будете опрезни. Није повољан дан за нова љубавна дешавања, могуће је да ће вам стање остати непромењено и статично. Могући су проблеми са штитном жлездом

EUR/RSD 117.5946
Најновије вести