Хороскоп

Ован
Овај дан може вам донети неочекиване компликације на послу. Могући су проблеми са платним прометом. Могућ је судбински сусрет и љубав на први поглед. Овнови који су у вези могу имати несугласице. Нервоза.
Бик
Припремите резервни план, могуће су потешкоће у комуникацији и закашњење важне уплате новца. Ситуација захтева додатно прилагођавање. Турбулентан период између вас и партнера у овом периоду може да се испољи у виду несугласица и бурних реакција. Дехидрaтација. Уносите у организам више воде.
Близанци
Посебан опрез за Близанце које очекује важан пословни састанак или би требало да потпишу важан уговор. Сачекајте бољи тренутак. Очекује вас узбудљива љубавна авантура са особом у знаку Стрелца или Лава. Љубав на први поглед. Главобоља.
Рак
Очекује вас велики напредак у пословању и победа у односу на конкуренцију. Ипак, будите опрезни приликом потписивања докумената. Овај дан може вам донети зближавање с особом коју познајете преко посла. Пред вама је романтичан љубавни састанак. Тахикардија.
Лав
Овај дан може вам донети потписивање уговора о дугорочној сарадњи. Посебан успех очекује Лавове који послују са иностранством. Лавови који су у вези много озбиљније размишљају о својој будућности. Постоји могућност формализације везе с партнером. Нервоза.
Девица
Будите опрезни, јер ваше данашње одлуке могу имати далекосежан значај. Могући су неочекивани финансијски проблеми. Пажљиво данас бирајте речи у комуникацији с партнером. Врло лако може доћи до неспоразума и свађе. Пад имунитета.
Вага
Атмосфера на послу садржи дозу негативне енергије у виду манипулација и сплетака. Потрудите се да се фокусирате само на радне задатке. Неповољан аспект може да узрокује турбулентан период у вези с партнером. Могућа је свађа. Болови у ногама.
Шкорпија
Главна тема овог дана на послу је новац, будући да постоји велика могућност да важна уплата касни. Очекује вас изненадан пословни пут. Партнер је сумња у вас, а то вас може увредити. Пролазите кроз веома опасну кризу поверења. Смањите унос алкохола.
Стрелац

Ово може бити дан када доносите веома важну одлуку што се тиче избора радне позиције. Постоји велика вероватноћа да будете унапређени. Данашњи планетарни аспекти у вашем знаку доносе вам подршку да отвореним разговором вратите хармонију у ваш однос. Промените режим исхране.
Јарац
Будите обазриви у комуникацији с колегама и с надређенима. Ваше поље тајних непријатеља се активирало, па су могуће сплетке и непредвиђени проблеми. Очекује вас судбински сусрет на путовању. Љубав са особом која није из вашег града или је странац. Више се одмарајте.
Водолија
Почетак нове пословне сарадње или рад на новом пројекту. У сваком случају, ствари ће вам данас поћи далеко лакше од руке. Улазите у период када можете остварити судбинско познанство. Водолије које су у вези могу да прођу кроз краткотрајну кризу. Вама овладава незадовољство.
Рибе
Пословна сарадња са иностранством и потписивање важног уговора представљају главне теме овог дана на послу. Могуће је закашњење уплате. Слободне Рибе очекује период неспоразума с партнером. Пред вама је краткотрајан период кризе поверење и неспоразума. Проблеми са синусима.


EUR/RSD 117.3314
Најновије вести