Хороскоп

Ован
С неким Близанцем бисте могли остварити позитивну пословну сарадњу, која би трајала на дуже стазе. Прижељкујете да вам се деси нова љубавна веза и спремни сте да се мало ослободите на том пољу. Могућа је пролазна главобоља.
Бик
Данашњи дан није добро постављен за нове пословне подухвате ни за било каква важна дешавања. Постоји фатална привлачност између вас и једне особе коју често срећете у пословном окружењу, али се не познајете довољно. Могућа је несаница.
Близанци
Спремни сте да покажете иницијативу око промена које је неопходно направити у пословном окружењу. Уживате у лепим тренуцима с вољеном особом, која вам је максимално посвећена. Проблеми с нервима.
Рак
Можете очекивати побољшање на послу и позитивне околности да дођете до жељених промена на том пољу. Ако имате партнера, можете очекивати да ћете с њим имати миран дан. Уколико сте слободни, враћа вам се неко из прошлости. Мањи проблеми с очима.
Лав
Добијате прилику да покажете да сте посвећени послу и да сте спремни да се трудте да бисте напредовали. Може доћи до занимљивог познанства, које ће вас ускоро одвести у љубавну везу. Имате вишак енергије.
Девица
Финансије су вам променљиве и није вам лако да остварите оно ка чему тежите. Уколико не будете показали партнеру како се осећате, он то неће знати. Важно је да будете отворени у комуникацији. Избегавајте цигарете!
Вага
Послови који већ дуже чекају на вас треба да буду завршени у наредном периоду. Дајте све од себе да то решите. Уколико сте слободни, данашњи дан је веома повољан за почетак нове љубавне везе. Поведите рачуна ако сте склони алергијама!
Шкорпија
Можете очекивати дан у којем ћете имати прилично много обавеза. Сигурни сте у своја осећања. Можете очекивати да ће вољена особа знати како да се постави према вама. Повећајте унос витамина!
Стрелац
Неопходно је да се више посветите послу јер вам надређени већ замерају честу одустност. Размислите мало о околностима у којима сте у вези. Могуће је да некада ствари не видите из реалног угла. Мучи вас несаница.
Јарац
Дан пред вама може донети одређене потешкоће на пољу посла. Будите стрпљиви. Ако сте слободни, долази вам флерт с новом особом, а ускоро ћете имати прилику и да уђете у љубавну везу. Повећајте унос витамина!
Водолија
Пословна ситуација није вам претерано повољна па током данашњег дана, ако можете, избегавајте било какве ризике. Потребна вам је пауза да схватите шта желите. Веза у којој сте причињава вам незадовољство. Кичма вам је осетљива.
Рибе
Путовање у иностранство које вас очекује може вам бити позитивна пословна прекретница. Можете очекивати позитивне промене на пољу љубави. Време је да се изборите за своју срећу и емоције. Избегавајте алкохол и пороке!
EUR/RSD 118.0660
Најновије вести