Хороскоп

Ован
Можете да очекујете подршку од стране пословног окружења. Ваше идеје и предлози ће бити веома цењени. Очекује вас комуникација са особом која покушава да вам стави до знања њено интересовање према вама. Добро се осећате и немате проблеме.
Бик
Размишљате о променама на пољу посла иако још увек нисте до краја смислили шта тачно желите. Могуће је да је нека особа из ваше прошлости улази поново у ваш живот. Нисте сигурни куда ће то да вас одведе. Респираторни органи су вам осетљиви.
Близанци
Можете да се надате шанси да дођете до неког хонорарног посла или додатне зараде. Тренутно правите компромисе и своје потребе на неки начин прилагођавате потребама вашег партнера. Подложни сте прехлади и упалним стањима.
Рак
Можете да добијете подршку од неког старијег сарадника у тренутку када вам то буде било потребно. Нисте сигурни да ли сте спремни за нову везу. Иако постоји особа која вам се допада, имате неке унутрашње дилеме. Проверите ниво шећера у крви.
Лав
Не желите да одустанете од својих жеља и спремни сте на све како бисте остварили амбиције. Уколико сте слободни данашњи дан вам је јако добар за нова познанства и флерт. Пред вама је занимљива ситуација! Могући су проблеми с притиском.
Девица
Ако будете били претерано импулсивни сами ћете направити неке мање компликације на свом пословном плану. Размишљате о браку и чини вам се да нисте још спремни на такав корак. Волели бисте да имате мало више личне слободе. Чувајте се у саобраћају.
Вага
Веома је повољан дан ако се бавите приватним послом. Можете да очекујете да ћете остварити велики успех и бољу зараду. Уколико сте у браку имаћете шансу да остварите добар однос с вољеном особом. Укоченост вас мучи.
Шкорпија
Јако је важно да имате довољно стрпљења јер ако неке ствари будете пожуривали, нећете бити нимало задовољни. Допада вам се особа која није баш спремна за озбиљну везу. Очекују вас мање компликације на љубавном плану. Поведите рачуна о осетљивој кожи.
Стрелац
Могуће је да имате потребу да мењате ствари и да идете неким неистраженим путевима на пословном плану. Не допада вам се то што је ваш партнер показао да је веома љубоморан и посесиван. Нисте навикли на то. Водите рачуна када је у питању жуч.
Јарац
Можете да очекујете велике промене на пољу финансија. Коначно ћете имати прилику да се значајно растеретите. Повољан дан за нову љубав вас очекује. Можете да се надате јако доброј ситуацији. Осетљив урогенитални тракт.
Водолија
Прилично сте нервозни и лоше се постављате према другима, па вам овај дан за посао неће бити баш сјајан. Вама је јако важно да остварите емотивну стабилност. Тражите партнера који ће показати исти ниво посвећености као и ви. Поведите рачуна о уносу течности.
Рибе
Не бисте требали да стварате сами себи већи притисак од оног који је нужан. Потрудите се да дођете до лакших пословних решења. Маштате о особи коју срећете често у свом окружењу, али још нисте скупили храброст да јој приђете. Могућ је пад имунитета.EUR/RSD 118.2362
Најновије вести