Хороскоп

Ован
Пред вама је повољан дан за покретање неког новог посла. Ваше идеје доводе до добрих резултата. Можете очекивати занимљиву комуникацију с особом која вам се допада. Задовољни сте. Поспани сте и потребно вам је више сна.
Бик
Одлична сарадња и добра комуникација с пословним окружењем вашу мотивацију преноси на виши ниво. Добијате много љубави од партнера и задовољни сте. Можете очекивати остварење доброг односа. Немате здравствених проблема данас.
Близанци
Можете очекивати неке преокрете на пословном пољу. Планови вам се сада значајно мењају. Могуће је да желите заједницу или брак с партнером. Спремни сте за озбиљније одлуке. Пазите на зубе!
Рак
Срећа вас прати данас, па на пословном пољу можете остварити своје замисли. Имаћете шансу да напредујете. Имате прилику да бирате између доста удварача. Могући су проблеми с циркулацијом.
Лав
Можете очекивати повољан период за налажење новог посла. Могло би вам се посрећити на том плану. У браку вас очекују мање трзавице с вољеном особом. Потребно је стрпљење да би вам се однос поправио. Могући су проблеми с грлом.
Девица
Очекује вас прилика да се упустите у пословну сарадњу која би вам могла донети успех на дуже стазе. Веза с вољеном особом би могла кренути у бољем смеру. Важно је да порадите на комуникацији. Могући су проблеми с венама.
Вага
Покушавате да остварите промене, али вам сада није нимало лако да реализујете све што сте желели. Могуће је да вам није нимало лако да будете сасвим отворени према вољеној особи. Имате неке кочнице. Прати вас исцрпљеност.
Шкорпија
Можете се ослонити на сараднике, који ће показати да су спремни да вам помогну око посла. Ако сте слободни, можете очекивати повољан период за нова љубавна дешавања с особом до које вам је стало. Могући проблеми с циркулацијом.
Стрелац
Добро размислите о својим будућим пословима. Сада је повољан период да кренете у озбиљније планирање. Нећете успети да одржите везу с особом која је за сада неискрена према вама. Потребно вам је више физичке активности.
Јарац
Очекују вас позитивне промене на послу. Имаћете прилику да остварите и побољшање финансија. Период који вас очекује је повољан и доноси вам могућност да с вољеном особом остварите бољи однос. Пријаће вам одмор.
Водолија
Данас нећете имати претерано велике обавезе на послу. Могли бисте се мало опустити и одморити од свега. Допада вам се особа која је приличо затворена и која показује да је не можете лако освојити. Не узимајте лекове на своју руку!
Рибе
Данашњи дан је веома повољан за пословну комуникацију и за решавање неких проблема. Долази време да с вољеном особом сасвим искрено попричате о жељама које имате за заједничку будућност. Потребан вам је унутрашњи мир.
EUR/RSD 117.5727
Најновије вести