Хороскоп

Ован
Данас сте нестрпљиви када је у питању посао и лако улазите у конфликтне ситуације. Одлучили сте да не желите да будете у вези у којој сте незадовољни. Нисте спремни да мењате себе ради било кога. Повишен крвни притисак.
Бик
Пред вама је веома повољан период у којем ћете моћи да остварите пословну стабилност. Склони сте тајним везама и данас ће вам се указати прилика за спајање с особом која је расположена за тако нешто. Мучи вас несаница.
Близанци
Нисте заинтересовани за пословну промену. Иако имате неке понуде, сматрате да вам тренутни посао највише одговара. Партнер вам постаје на неки начин несигуран. Ваш однос је дошао до озбиљне кризе. Нервна напетост.
Рак
Имате нове идеје и спремни сте да се максимално посветите послу да бисте дошли до реализације коју желите. Веома брзо мењате партнера и доносите импулсивне одлуке. Могуће је да сте склони авантурама. Имате много енергије у себи.
Лав
Спремни сте да уђете у ризик ако сматрате да ће вам се то исплатити. Пред вама је дан који може бити веома повољан за посао. Тражите партнера који ће показати исту дозу способности и исте интелектуалне капацитете као ви. Избегавајте алкохол!
Девица
Очекују вас промене по питању зараде. Могуће је да сте забринути за своје финансије, али то је само привремени пад. Имате неке дилеме и нисте сигурни у то коју одлуку да донесете у вези с проблемима с вољеном особом. Потребно вам је више сна.
Вага
Трпите велики притисак и због тога сте незадовољни пословном ситуацијом. Спремни сте да мењате посао чим се укаже боља прилика. Отворено покажите вољеној особи шта бисте променили у вашем односу и она ће бити спремна на компромисе. Чувајте зубе!
Шкорпија
Максимално сте посвећени послу и понекад не правите никакве паузе и одморе. Покушајте да се ипак не префорсирате. Решили сте да преузмете иницијативу и да особи која вам се допада то и покажете. Спремни сте за почетак нове везе. Мучи вас укоченост.
Стрелац
Немојте да очекујете да ће неко други решити проблеме које сами треба да решите. Посветите се свом послу. Долази вам сусрет с особом с којом је могућа озбиљна веза на дуже стазе. Могући су проблеми с бубрезима.
Јарац
Биће вам потребно много стрпљења да бисте разрешили све компликације на пословном плану. Пустите да се партнер сам одлучи на неке промене у вашој вези. Немојте сада сами да форсирате било какве промене. Смањите унос слаткиша!
Водолија
Финансијска ситуација је променљива, и то вас квеома нервира. Радите све оно што је до вас да остварите побољшање ситуације. Партнер вам је веран и ви сте поред њега срећи. Имате коначно све оно што сте желели на том пољу. Могући су проблеми с вртоглавицом.
Рибе
Покажите да сте спремни да преузмете већу одговорност у пословном окружењу и за то ћете бити награђени. Мало сте разочарани због ситуације у којој сте се нашли с вољеном особом. Мислили сте да јој можете веровати, али сте схватили да сте погрешили. Добро се осећате.
EUR/RSD 118.4219
Најновије вести