Хороскоп

Ован
Можете очекивати неке неспоразуме на пољу посла. Доста тога би вас могло оптерећивати сада. Вољена особа ће вам показати да је спремна да с вама прави озбиљније промене у будућности. Потребно вам је више сна.
Бик
Можете рачунати на остварење позитивне пословне атмосфере којом ћете генерално бити задовољни. Могуће је да ћете наћи љубав која вам је дуго била потребна. Добро се осећате.
Близанци
БЛИЗАНЦИ – Потрудите се да контролишете себе и своју сујету. Често можете бити склони претеривању. Размишљате о томе како да решите проблеме које имате у односу с вољеном особом. Поведите рачуна о уносу течности!
Рак
Очекују вас одређена пословна отежања и компликације. Нова веза у коју сте ушли иде неочекиваним током. Могуће је да су вам емоције помешане. Могућ је пад имунитета, пазите на себе!
Лав
Размишљате о промени посла јер на тренутном радном месту не можете бити сасвим задовољни. Допада вам се особа која показује да није сигурна да ли уопште жели нешто више од флерта. Могући су хронични проблеми са синусима.
Девица
Можете очекивати веома позитивну атмосферу на послу. Успећете да решите све проблеме који су вас оптерећивали. Полако се растајете од особе коју сте јако волели. Осећате велико разочарење. Здравље је веома добро.
Вага
Решили сте да преузмете већи део посла да бисте били сигурни у то да ће све бити перфектно одрађено. Пред вама је период повољан за нова љубавна дешавања. Очекује вас сусрет с особом до које вам је стало. Могући су мањи проблеми с венама.
Шкорпија
Време је да се посветите послу и да дате све од себе да бисте решили проблеме који вас оптерећују. Пред вама је период нових познанстава и бројних прилика за нове везе. Склони сте гојењу.
Стрелац
Размишљате о томе да уведете неке иновације у свој посао. Промене су вам неопходне. Могуће је да нисте добили искреност од вољене особе и да сте због њеног става веома разочарани. Стопала су вам осетљива.
Јарац
Немате довољно концентрације и тешко вам падају и основне пословне обавезе. Сада је моменат у којем ће вам веза напредовати или ће се прекинути. Имате осећај да средња решења више не постоје. Проблеми с нервозом.
Водолија
Могуће је да је сте остварили промене које сте имали у плану и да сте веома задовољни. Неко из прошлости покушава да се врати у ваш живот, али ви на то не пристајете јер имате нову љубав. Могући су проблеми са зубима.
Рибе
Влада тензија у вашем пословном окружењу и није вам лако да нађете компромис са сарадницима. Потрудићете се да вољеној особи покажете шта желите од ње и шта очекујете од вашег односа генерално. Повећајте унос калцијума!
EUR/RSD 117.5515
Најновије вести