Хороскоп

Ован
Путовање које планирате може вам пословном плану донети већи успех на него што очекујете. Имате могућност да бирате између више прилика за нову везу. Повољно су вам постављени припадници Близанаца и Девице. Добро се осећате.
Бик
Пред вама је изузетно повољан дан, током којег ћете лако успети да остварите своје циљеве. Задовољни сте ситуацијом која влада између вас и партнера. Од њега добијате довољно љубави и пажње и осећате се испуњено. Блистате од среће и задовољства.
Близанци
С неким Овном бисте могли остварити позитивну пословну сарадњу на дуже стазе. Прижељкујете промене када је у питању љубав, али као да немате довољно храбрости да урадите нешто конкретно. Могућа је пролазна главобоља.
Рак
Данашњи дан није добро постављен, поготово ако планирате да се позабавите неком папирологијом или судским питањима. Постоји фатална привлачност између вас и вашег новог познаника. Спремни сте да уђете у флерт. Могућа је несаница.
Лав
Спремни сте да покажете иницијативу око покретања нових пословних пројеката. Очекује вас повољан период. Уживате у свом животу и прија вам то што сте слободни. Заинтересовани сте за авантуре, али не и за нешто озбиљно. Проблеми с нервима.
Девица
Можете очекивати побољшање пословне ситуације, као и прилику да промените радно место набоље. Ако сте већ у заједници, очекује вас веома леп дан, који ћете провести у складној атмосфери с особом коју волите. Мањи проблеми с очима.
Вага
Добијате прилику да покажете да сте посвећени послу и да сте заслужили да се неке веће одговорности повере баш вама. Може доћи до занимљивог познанства с особом која је на неки начин везана за иностранство. Имате вишак енергије.
Шкорпија
Финансије полако постају све боље, а ви већ правите планове за нова улагања, која вам се и те како могу исплатити. Уколико будете претерано захтевни и ситничави у односу с вољеном особом, могуће су честе свађе. Избегавајте цигарете!
Стрелац
Послови који нису у вашој надлежности не иду добро. Могуће је да не подносите када зависите од других. Уколико сте слободни, данашњи дан је веома повољан за почетак нове, значајне љубавне везе. Поведите рачуна ако сте склони алергијама!
Јарац
Можете очекивати дан који ће на неки начин бити напоран. Могуће је да ћете имати веома много посла. Сигурни сте у своја осећања према партнеру и желите да му покажете да сте спремни на све зарад ваше везе. Повећајте унос витамина!
Водолија
Неопходно је да се више посветите послу ако желите да задржите стабилност на радном месту. Размислите мало о томе да преузмете иницијативу. Ако останете претерано пасивни, особа која вам се допада ће се удаљити од вас. Мучи вас несаница.
Рибе
Пред вама је дан у којем у последњи час решавате проблеме и излазите из негативне ситуације. Ако сте слободни, очекује вас веома добар дан за флерт. Можете очекивати добру ситуацију с неким Биком или Лавом. Повећајте унос витамина!
EUR/RSD 118.2078
Најновије вести