Хороскоп

Ован
Вама долази солидан дан када су у питању посао и зарада. Могуће је да ћете успети да побољшате своју материјалну ситуацију. Имате веома леп однос с особом која вам се допада и питање је тренутка када ћете ући у конкретну везу. Одлично се осећате.
Бик
Није претерано повољан дан за вас па се потрудите да се не бавите важним одлукама и променама. Можете очекивати занимљиву ситуацију с партнером. Имаћете прилику да обновите старе страсти и да се веома лепо проведете заједно. Могућа је вртоглавица.
Близанци
Склони сте томе да будете лаковерни, што данас неко може употребити против вас. Припазите се и немојте свима веровати. Заљубљени сте у особу која тога није свесна. Време је да нађете храбрости и да преузмете иницијативу. Било би добро да се одмарате.
Рак
Пред вама је повољан дан, током којег ћете успети да се решите неких старих проблема и компликација. Можете очекивати веома леп однос с вољеном особом. Ако сте слободни, могућ је занимљив флерт с једном Шкорпијом. Не би требало да буде проблема са здрављем.
Лав
Није вам претерано повољан дан за посао јер се лако могу појавити несугласице и неспоразуми са сарадницима. Имате велика очекивања и тежите томе да јасно дефинишете однос с вољеном особом. Могући су проблеми с кичмом.
Девица
Нисте очекивали напоран дан, а ипак се десило да имате много посла. Није вам лако да изађете на крај са свим обавезама. Очекује вас занимљив контакт с особом из иностранства. Могуће је да ћете се ускоро видети на заједничком путовању. Пријала би вам масажа.
Вага
Очекивали сте већи успех па сте сада мало разочарани. Не треба да бринете јер ћете бити у прилици да мењате ствари касније. Веома сте заљубљени у свог новог партнера и спремни сте на све само да бисте били поред њега. Посетите лекара ради контроле.
Шкорпија
Нисте претерано тактични данас па се лако можете упустити у неке свађе и препирке. Вољена особа се труди да вам угоди, али ви, једноставно, нисте добро расположени. Тренутно сте у мањем емотивном раскораку. Мањи проблеми с кожом.
Стрелац
Могуће су неке неочекиване промене на љубавном плану. Није вам лако да изађете на крај са свим обавезама. Не волите монотонију и тешко вам је да одржите озбиљну везу јер нисте спремни да одолите бројним искушењима. Могућ је пад имунитета.
Јарац
Не ослањајте се данас на срећу јер ћете имати неке губитке. Немојте да ризикујете на било којем пољу. Узбудљива ситуација с новом особом вам подиже расположење! Можете очекивати веома занимљив сусрет и лепе тренутке. Чувајте добро своје срце.
Водолија
Срећни сте јер видите да вам се труд исплатио. Задовољни сте пошто сада знате да ћете у будућности моћи да остварите још већи успех. Имаћете разне прилике за нова познанства. Пред вама је повољан дан за почетак нове везе. Осетљив нервни систем.
Рибе
Преподневни часови су вам повољно постављени за нове пословне одлуке или потписивање неког уговора. Покушајте да разговарате с вољеном особом о проблемима који вас муче. Заједно ћете наћи решење. Могући су проблеми са зубима.
EUR/RSD 119.3689
Најновије вести