Хороскоп

Ован
Очекује вас одличан дан током, којег ћете на пословном плану остварити своје планове и амбиције. Имате добар однос с особом коју волите. Слободни могу очекивати познанство преко заједничких пријатеља. Здравље је без икаквих проблема.
Бик
Иако сте забринути за нека дешавања која не зависе од вас, на крају ће ипак све на послу испасти веома добро. Нова љубав вам долази неочекивано. Могуће је да се ради о особи коју сте већ некада негде срели. Могућ је пад имунитета
Близанци
Очекује вас веома повољан дан ако планирате да покренете сопствени приватан посао или неки нов пројекат. Очекује вас добар однос с вољеном особом. Уколико планирате брак, сада је прави тренутак за разговор на ту тему. Нема већих проблема са здрављем.
Рак
Пред вама је напоран дан, у којем ћете бити под великим притиском. Не преузимајте све најтеже послове на себе. Мањи неспоразуми с вољеном особом би могли довести до веће нервозе и тензија. Могући су проблеми с пробавом.
Лав
Напоран рад који сте уложили у свој посао требало би да вам се исплати. Важно је само да будете довољно стрпљиви. Вољена особа ће вам ставити до знања да од вас очекује неке промене ако желите да је задржите. Поведите рачуна о зубима!
Девица
Могуће је да сте под притиском када је посао у питању и да не можете да донесете нове важне одлуке. Склони сте свађама, конфликтима с партнером и имате утисак да се ваш однос полако урушава. Поведите рачуна о главобољама.
Вага
Ваша напетост се негативно одражава на комуникацију с пословним окружењем, с којим имате све више проблема. Допада вам се једна особа која је у прошлости показала да гаји емоције према вама. Могући су проблеми с циркулацијом.
Шкорпија
Можете очекивати нову прилику за запослење. Ускоро вам долазе позитивне промене на том пољу. Очекује вас занимљив флерт с особом која би желела да вас има поред себе на дуже стазе. Осећате се генерално добро.
Стрелац
Долази вам прилика да стабилизујете пословну ситуацију. Потрудите се да урадите све што је до вас да тако и буде. Имате веома леп однос с вољеном особом. Могуће је да ћете у наредном периоду планирати заједничко потомство. Одлично се осећате данас.
Јарац
Није претерано повољан дан за покретање новог посла, па избегавајте такве подухвате данас. Можете очекивати занимљиву комуникацију с особом која је рођена у неком ваздушном знаку – Вага, Водолија или Близанац. Могућа је вртоглавица.
Водолија
Прилично сте напети и тешко вам је да се на пословном плану адекватно организујете. Склони сте прављењу грешака. Нагло се мењају околности у односу с вољеном особом и ни сами више не знате на чему сте. Могући су срчани проблеми.
Рибе
Имате утисак да постоје ограничења на пословном пољу и да тренутно не можете остварити све своје идеје. Уколико сте у браку, долази вам већа криза у односу с вољеном особом. За слободне је дан повољан. Проблеми са стомаком.
EUR/RSD 118.2720
Најновије вести