Хороскоп

Ован
Преувеличавате своје жеље и потребе у друштву вољене особе, тако да вас очекује нова љубавна расправа. Лакомисленост или помисао да се налазите испред других, одсликава ваше претерано самољубље. Избегавајте конфликтне ситуације које вас узнемиравају.
Бик
Понекад истина делује болно, али доноси и велико олакшање. Будите пажљивији према партнеру. Неко вам намеће своју вољу. Пре или касније, мораћете да прихватите компромисно решење. Сачувајте присебност духа и "зрно мудрости".
Близанци
Слободно прихватите игру завођења у нечијем друштву. Понекад детаљи имају пресудно значење. Стало вам је да импресионирате околину или једну утицајну особу, али делујете брзоплето. Важно је да остварите равнотежу гласа разума и осећања.
Рак
Нова дешавања између вас и вољене особе представљају довољан повод за заједничку прославу. На основу добре интуиције и утицаја фактора среће делујете успешно на различитим странама. Најбољи рецепт за добро расположење је романтична забава или љубавни сусрет.
Лав
У приватном животу, нема потребе да пркосите вољеној особи. Будите одмерени у својим захтевима. Делујете нескромно у својим изјавама или обећањима. Стил понашања који примењујете повлачи различите коментаре или речи критике. Опустите се.
Девица
Избегавате особу која вас оптерећује својим понашањем и нескромним захтевима. Умереност у сваком погледу представља најбоље решење, стога затражите нечији савет или стручно мишљење. Важно је да сачувате унутрашњу, то јест психолошку равнотежу.
Вага
У емотивном смислу, пре или касније, морате да прихватите нечија правила и услове. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу својих пословних интереса. Не будите надмени. Нема разлога да преувеличавате сопствене могућности.
Шкорпија
Ваш понос избија на површину, а то представља лош предзнак у односу са вољеном особом. Не можете увек наметати своју вољу. Важно је да учините оно што је неизбежно у пословно-финансијској сарадњи, као и да поштујете основна правила.

Стрелац
Не волите да вам неко намеће нове обавезе, али партнер има право да вас подсети на правила заједничког живота. Пословни успех делује подстицајно и на вашу околину, тако да вас очекују нове понуде. Подстичите код себе оптимистичко расположење.
Јарац
Положај Месеца утиче на ваше сентиментално расположење или на потребу за емотивним зближавањем. Већину радних обавеза пребацујете на своју околину и вешто организујете заједничку акцију. Важно је да остварите равнотежу гласа разума и осећања.
Водолија
На вашем лицу се јасно препознаје боја расположења или намера коју имате према вољеној особи. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и позив. Приуштите себи неке „лепе ситнице”.
Рибе
У емотивном смислу долазите до сазнања да нечија обећања нису довољно искрена. Бринете због нечије поруке. Ваш начин размишљања наилази на гласно негодовање међу сарадницима. Важно је да поштујете пословни договор. Пријаће вам више сати здравог сна.

EUR/RSD 117.3375
Најновије вести