Економија - Новчаник

Економија / Новчаник Сутра исплата војних и пољопривредних пензија
БЕОГРАД: Сутра ће почети исплата новембарских војних и пољопривредних пензија за кориснике који примања добијају путем текућих рачуна, објавио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање.
Економија / Новчаник Динар према евру без промене, курс у петак 117,57
БЕОГРАД: Динар ће вредети сутра према евру исто као данас и званични средњи курс ће износити 117,5780 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Предухитрена децембарска поскупљења хране
Државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Урош Кандић изјавио је да ће Уредба о ограничењу цена пет основних животних намирница важити 60 дана, а уколико буде било потребе, држава ће је продужити.
Економија / Новчаник Средњи курс НБС у четвртак 117,57 динара за евро
БЕОГРАД: Динар ће вредети сутра према евру исто као данас и званични средњи курс ће износити 117,5777 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Велика снижења „продата” у малим паковањима
Протекле недеље, тачније, прошлог петка, у целом свету, а наравно и у Србији, купохоличари, али и они који воде рачуна о потрошњи новца били су у прилици да пазаре различите врсте робе по повољнијим ценама јер је био Црни петак.
Економија / Новчаник Кандић: Уредба о ограничењу цена важиће 60 дана, ако треба и дуже
БЕОГРАД: Државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Урош Кандић изјавио је вечерас да ће Уредба о ограничењу цена пет основних животних намирница важити 60 дана, а уколико буде било потребе држава ће је продужити.
Економија / Новчаник Динар без осцилација, курс у среду 117,57 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5759 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Курс динара у уторак 117,57 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5738 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Посна трпеза по масној цени
Пред нама је божићни пост, никад скупљи него ове године, али по ценама намирница из ранијих година сада нема велике разлике у цени мрсне и посне хране.
Економија / Новчаник Новосађанима коверта дебела, у просеку, 635 евра
По подацима Републичког завода за статистику, просечна септембарска нето зарада у Србији је, без пореза и доприноса, износила 65.218 динара.
Економија / Новчаник "Црни петак": Попусти и до 70 одсто, техничка роба најтраженија
БЕОГРАД: Судећи према попустима које за данашњи "црни петак" потрошачима нуди већина трговаца, у свету популарни "блек фрајдеј" се изгледа "примио" и код нас, а нарочито код продаваца техничке робе, као и у онлајн трговини.
Економија / Новчаник Просечна нето плата у септембру 65.218 РСД
Просечна септембарска нето плата у Србији износила је 65.218 динара, и већа је за 9,2 посто номинално, односно за 3,3 процента реално у односу на исти месец 2020, објавио је Републички завод за статистику.
Економија / Новчаник Исплата редовне накнаде незапосленима за октобар
БЕОГРАД: Незапослени ће преко Поштанске штедионице данас и сутра добити новчану накнаду за октобар, саопштено је из кабинета директора Националне службе за запошљавање.
Економија / Новчаник Црни петак за неопрезне заиста може бити црн
НОВИ САД: Они који воле да купују већ одавно чекају Црни петак када се роба продаје по повољним ценама уз попусте веће од 50 одсто. Ове године Црни петак је 26. новембра, али су многе трговине ову акцију продужиле на цео тај  викенд, а има и оних који попусте нуде цео овај месец.
Економија / Новчаник Средњи курс НБС у понедељак 117,57 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак, 22. новембра, 117,5781 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар без промене, курс у петак 117,58 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5806 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Средњи курс динара према евру у четвртак 117,57
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5759 динара за евро, приближно исто као данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар у паду према долару, стабилан према евру
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру остаће сутра на истом нивоу као данас и износиће 117,5820 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Међународна агенција за енергетику: У 2022. просечна цене нафте 79$
ЛОНДОН: Међународна агенција за енергетику (ИЕА) подигла је прогнозирану цену нафте Брент за 2022. годину на просечних 79,40 долара за барел, уз напомену да би цена овог типа нафте, која је у октобру достигла трогодишњи максимум, могла да буде нижа ако се повећа глобална производња "црног злата".
Економија / Новчаник Средњи курс динара према евру у уторак 117,58
БЕОГРАД: Динар ће вредети према евру сутра исто као данас и званични средњи курс ће износити 117,5817 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
EUR/RSD 117.5780
Најновије вести