CarGo: Таксисти немају право да траже да нас држава угаси

БЕОГРАД: Оптужбе да функционишемо противно закону су без доказа, а ја одговорно тврдим да CarGo технолоџис и Удружење CarGo не крше ниједан закон Републике Србије, изјавио је данас директор компаније CarGo Вук Губеринић.
CarGo
Фото: Ilustracija/appcargo.net

Он је рекао да се пружањем услуга преко удружења међу члановима којих је сада 650.000 CarGo прилагодио изменама Закона о превозу путника у друмском саобраћају.

"Таксисти имају право да протестују, али не и да траже од државе да нас угаси противно прописима", рекао је Губеринић и додао да су претње члановима и компанији CarGo озбиљне и да су пријављене надлежним органима који би требало да их испитају.

Како је рекао "више је него очигледно да таксисти имају политичку подршку" иако, како је изнео, дугују готово три милијарде динара пореза и доприноса буџету Србије.

"Мора се испитати ко стоји иза заробљавања људи у Београду", рекао је Губеринић.

CarGo је своју апликацију као производ већ пласирао у неке земље ЕУ, рекао је он и додао како се планира да оне стигну и много даље.

"Ми смо иноватори, а по броју трансакција највећи смо продавци на интернету у Србији, упослили смо велики број људи, а планимо још упошљавања", закључио је Губеринић.

EUR/RSD 117.5388
Најновије вести