Економија - Берза

Економија / Берза Динар без промене, курс сутра 117,55
БЕОГРАД: Динар ће сутра остати према евру на истом нивоу као у петак, и званични средњи курс износиће 117,5516 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Српски туризам се представио у Бечу
Привредна комора Војводине и Привредна комора Србије предводе привредну делегацију из Републике Србије која представља туристичку понуду Србије на Међународном сајму туризма „Фериен” у Бечу, а који се одржава до 19. јануара 2020. године.
Економија / Берза Динар без промене у понедељак, курс 117,5516
БЕОГРАД: Динар ће у понедељак, 20. јануара, остати према евру на истом нивоу као данас и званични средњи курс износиће 117,5516 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза ККР има 42,5 одсто Аxел Спрингера и заједничку контролу
БЕОГРАД:  Инвестициони фонд KKR&Co стекао је 42,5 одсто удела у компанији Axel Springer SE (Аксел Шпрингер) и право вршења заједничке контроле над овом компанијом с немачком компанијом Аxел-Springer Gesellshaft fur Publizistik Gmbh (ASGP)
Економија / Берза Раст цена и пад промета кукуруза и пшенице на Продуктној берзи
НОВИ САД: Раст цена и пад промета обележили су ове недеље трговање кукурузом и пшеницом на новосадској "Продуктној берзи".
Економија / Берза Курс динара у петак 117,5574
БЕОГРАД: Динар ће у петак задржати према евру приближно исту вредност као данас и званични средњи курс износиће 117,5574 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Акција Мешер Техногаса оборила трогодишњи рекорд
БЕОГРАД: Компанија Мешер Техногас је бриљирала данас на домаћем тржишту акција, будући да је оборила властити трогодишњи ценовни рекорд и забележила највећи промет на дневном трговању, а БЕЛЕX индекси су наставили опоравак.
Економија / Берза Курс динара у четвртак 117,5623
БЕОГРАД:  Динар ће вредети према евру сутра приближно исто као данас и званични средњи курс износиће 117,5623 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Курс динара у уторак 117,6037
БЕОГРАД:  Динар ће сутра незнатно променити вредност према евру у односу на данас и званични средњи курс износиће 117,6037 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Цена родијума узлетела 32 одсто, пет пута виша од злата
ЊУЈОРК: Цена изузетно ретког метала сребрнасте боје родијума наставила је вишегодишњи раст, узлетевши од почетка јануара до сада за 32 процента на највиши ниво од 2008. године.
Економија / Берза Комерцијална банка добитник на берзи
БЕОГРАД: Трговање акцијама на Београдској берзи 10. децембра осетно је пало, будући да су се инвеститори окренули куповини државних обвезница Србије, док су БЕЛЕКС индекси ојачали.
Економија / Берза Избегнути рат САД и Ирана подигао берзе
ЊУЈОРК/ЛОНДОН: Акције на америчкој и европским берзама бележе нове максималне нивое пошто су се Сједињене Државе и Иран уздржали од даљих војних акција, а на раст оптимизма инвеститора утицала је и најава да ће следеће недеље бити потписана "прва фаза" америчко-кинеског трговинског споразума.
Економија / Берза Не јењава тражња за акцијама Комерцијалне банке на Берзи
БЕОГРАД: На домаћем тржишту акција је забележена данас умерена инвестициона активност, а индекси Београдске берзе су неутралисали губитке забележене у среду.
Економија / Берза Београдско мешовито предузеће нови власник Excelsioraа
БЕОГРАД: Нови власник фирме Excelsiora АД, односно истоменог београдског хотела је "Београдско Мешовито предузеће" АД (БМП), објављено је данас на Београдској берзи.
Економија / Берза Средњи курс динара у среду 117,5456
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у среду, 8. јануара, 117,5456 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Цена брента прешла 70 долара по барелу
ЊУЈОРК/ЛОНДОН: Цене нафте су порасле данас за више од 2,0 одсто, при чему је "брент" премашио износ од 70 долара по барелу, након што је председник САД-а Доналд Трамп запретио да ће увести санкције Ираку ако амерички војници буду силом натерани да напусте ту земљу.
Економија / Берза Динар у понедељак без промене, курс 117,55
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак, 6. јануара, 117,5561 динара за евро, што је незнатна промена у односу на петак, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Амерички ваздушни удар на Багдад уздрмао берзе
ЊУЈОРК/ЛОНДОН: Већина главних светских берзи данас је у паду након што су САД у ваздушном нападу на аеродром у Багдаду убиле иранског генерала Касема Сулејманија.
Економија / Берза Курс динара у петак 117,59 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у петак, 3. јануара 2020. године, 117,5967 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Белекс индекси испраћају стару годину на рекордном нивоу
БЕОГРАД: Последњег трговачког и календарског дана у овој години, индекси Београдске берзе су додатно порасли достигавши највише нивое у последње три ргодине, док је промет, с обзиром на атмосферу припрема за новогодишње славље, очекивано посустао.
EUR/RSD 117.5574
Најновије вести