Вулин уручио кључеве станова припадницима МО и ВС

БЕОГРАД: Министар одбране Србије Александар Вулин и заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић уручили су кључеве од станова припадницима Министарства одбране и Војске Србије.
vulin stanovi
Фото: Tanjug

Како се наводи у саопштењу из Министарства одбране, Вулин је, након свечаности доделе кључева у београдском Дому Војске, истакао да је Војска Србије институција у српском народу на коју сви могу да се ослоне и која је показала да брине о својој земљи и свом народу.

Исто тако, Влада Републике Србије и врховни командант Александар Вучић брине о својој војсци и брине о сваком њеном припаднику. И данашња подела станова је наставак бриге о човеку. Војску Србије чине обучени, мотивисани и, морају бити, и задовољни припадници, нагласио је министар.

Према његовим речима, свако ко веже своју судбину за Војску Србије и уопште за безбедносни сектор може да рачуна да ће држава водити рачуна и бринути о њему, од његовог школовања, радног места, решавања стамбеног питања, лечења, па чак и смештаја у старости. 

То треба да зна сваки припадник Војске Србије, као и чланови његове породице. Систем који је намерно и плански урушаван, систем је који ћемо сада поново успоставити, систем који, на првом месту, брине о човеку, рекао је Вулин.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести