ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Топло, могућа киша

НОВИ САД: Сунчани периоди и врло топло уз дневни развој облака. Постоји мања шанса за појаву краткотрајних локалних пљускова. Ветар умерен југоисточни. Минимална температура 19, а максимална 33 степоена.
Vremenska prognoza Foto: dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Сунчани периоди и врло топло уз дневни развој облака који може условити ретку појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином.  Минимална температура 17, а максимална 33 степена.

СРБИЈА: Сунчани периоди и врло топло уз дневни развој облака који може условити појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Већа шанса за пљускове је на западу и југозападу Србије, а врло мала на истоку. Притисак изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална  35 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: Током већег дела идуће седмице претежно сунчано и врућина. Прва два дана мало нестабилније, па је могућа појава краткотрајних локалних пљускова у току поподнева. Нешто већа шанса за пљускове је на југозападу Србије. Максималне температуре од 30 до 35 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Наставља се период са неповољним утицајем биометеоролошких прилика на хроничне болеснике. Нарочит опрез се саветује особама са бронхијалном астмом и срчаним тегобама. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду главобоље, раздражљивости и поремећаја сна. Повећана пажња у саобраћају је препорука свим учесницима.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести