ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Смена сунца и облака

НОВИ САД: Сунчани интервали уз мало облака. Дуваће слаб југоисточни ветар. Притисак изнад нормале. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 3 степена.
Vremenska prognoza Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Временска прогноза Фото: Дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Сунчани интервали уз умерен југоисточни ветар у Банату. У осталим крајевима ветар слаб, а магла се може задржати пре подне само по Срему и ређе на северу Бачке. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 6 степени.

СРБИЈА: Сунчани интервали уз променљиву облачност и умерен југоисточни ветар у Поморављу и Подунављу, који ће растерати маглу и смог. У осталим крајевима ветар слаб, а магла се може задржати само по котлинама на западу и југу. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална 7 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу и понедељак облачније уз пад температуре и појаву сасвим слабог снега, али не у свим крајевима. Могуће је највише 1 до 2 цм снега, пре свега у западној Србији.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке при-лике могу допринети појачању тегоба код већине хроничних болесника. Посебан опрез се саветује астматичарима, као и особама са кардиоваскуларним и психичким проблемима.  Препоручује се адекватно одевање.

EUR/RSD 117.5492
Најновије вести