Ујутру топлије, поподне наоблачење са кишом

НОВИ САД: Мало топлије и суво ујутру, а затим наоблачење са кишом, а поподне захлађење.. Ветар ујутру умерен југоисточни, а поподне северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 0, а максимална до 8 степени.
kisovito, Tanjug/Bojan Stekić
Фото: Танјуг/Бојан Стекић

ВОЈВОДИНА: Мало топлије уз наоблачење са кишом, најпре на северу и западу Војводине. Ветар пре подне појачан југоисточни у Банату, а поподне у слабљењу и у скретању на северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална до 8 степени.

СРБИЈА: Мало топлије уз наоблачење са кишом, најпре на северу и западу Србије. Ветар пре подне појачан југоисточни у поморављу и подунављу, а поподне у слабљењу и у скретању на северни и северозападни по Војводини. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална до 12 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак ујутру је могућа суснежица и снег и у нижим пределима, посебно у западним и централним крајевима. У среду суво са јутарњим мразем и сунчаним периодима током дана. У другој половини идуће седмице следи постепени пораст температуре.

EUR/RSD 117.5748
Најновије вести