Тамара Калинић специјални гост првог Infleuncer marketing summita у Bеограду

Influencer Marketing Summit  одржаће се у Белеекспоцентру у Београду, 18. и 19.октобра 2022, а како је на данашњој конференцији за медије најављено, кључни говорник и специјални гост самита биће Тамара Калинић, инфлуенсерка која се у 2021. години нашла на листи Топ 10 инфлуенсера света.
1
Фото: Промо

IMS организује компанија „Нинамедиа“ подстакнута савременим маркетинг стратегијама компанија из различитих области које укључују influencer маркетинг, као најактуелнији облик промотивних активности на тржишту, објаснила је Сања Миковић из „Нинамедије“.

„По  први пут у региону, на једном месту окупиће се инфлуенсери, представници привреде и успешних компанија који ће представити потребе тржиште као и стратегије за његово освајање. Интерактивна предавања врхунских стручњака одговориће на многа питања која се тичу значаја инфлуенсер маркетинга као најсавременијег облика маркетинга“, закључује Миковић и додаје да је циљ овог догађаја спајање привреде и инфлуенсера како би дошло до потенцијалних сарадњи.

Током два дана самита биће организована предавања и панел дискусије у којима ће учествовати представници компанија и брендова, инфлуенсери, стручњаци из области инфлуенсер маркетинга, професори из области маркетинга као и представници државних институција и организација.

Да је Београд регионални центар инфлуенсер маркетинга потврдио је и Алекса Чокић из агенције „RED Communications“.

„Поносан сам што је Београд добио овакав догађај јер ће захваљујући избору панелиста и тема моћи да стане раме уз раме са светским догађајима овог типа већ од самог старта“, рекао је Чокић.

Неки од панелиста који на ИМС су:

- Дуња Јованић, инфлеунсер и оснивач бренда BÉBÉ by Dunja

-Мила Литвињенко, оснивач и власник компаније „Aura”

- Душан Петровић, модни фотограф и оснивач бренда „Postif“

- Марија Ћаловић, магистарка фармације у дигиталним водама

- Страхиња Ћаловић, спортски блогер

- Милан Маглов, едукатор и инфлуенсер

- Владимир Станковић, оснивач подцаста „Бизнис прице”

- Бранко Бабић, власник „PhiAcademy”

Поред конференцијског дела, посетиоцима ће бити занимљив и излагачки део – „Creative room”, где ће компаније имати прилику да изразе креативност и дају допринос у постављању

фотогеничног дела догађаја кроз могућност презентације производа и услуга.

Домаћин овог догађаја је Белеекспоцентар, па се тим поводом обратио и генерални директор хотела „Holiday Inn”, Петар Јанковић.

„Веома нам је драго што ће први IMS бити управо код нас, у овом јединственом простору са великим могућностима. Већина панелиста су управо наши драги гости и даћемо све од себе да будемо права подршка да ово буде не само први, већ први у низу Influencer Marketing Summit чији ћемо бити домаћин“, истакао је Јанковић.

Комплетну листу панелиста, сатницу и конкретне теме панела можете пронаћи на нашем официјалном сајту https://imsummit.rs/

EUR/RSD 117.3251
Најновије вести