Суво и сунчано

НОВИ САД: Суво са сунчаним интервалима. Ветар слаб, ујутру променљив, а током дана југоисточни. Притисак мало изнад нормале и у опадању. Минимална јутарња температура 2, а максимална око 10 степени.
suncano oblacno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Преовлађујуће суво. Биће и сунчаних интервала током дана. Ветар слаб, ујутру променљив, а током дана југоисточни, у јужном Банату крајем дана умерен. Притисак мало изнад нормале и у опадању. Минимална јутарња температура 0, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Преовлађујуће суво и мало топлије од просека за ово доба године. Биће и сунчаних интервала током дана. Ветар слаб, ујутру променљив, а током дана јужни и југоисточни, у јужном Банату крајем дана умерен. Притисак мало изнад нормале и у опадању. Минимална температура од -1, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У понедељак дневна температура изнад 10 степени у већини места уз постепено наоблачење са кишом поподне на северу Србије. У уторак захлађење уз кишу и суснежицу у нижим пределима и снег на планинама. У среду суво и хладно. У четвртак ујутру слаб мраз, а током дана пораст температуре. У петак још мало топлије уз наоблачење са могућом кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика опрез се и даље саветује особама са срчаним обољењима. У јутарњим часовима извесне тегобе могу осетити и астматичари. Смањење радне способности и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се умерена физичка активност, као и адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

EUR/RSD 117.5388
Најновије вести