Стефановић уручио поклоне деци страдалих полицајаца

БЕОГРАД: Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас, поводом почетка нове школске године, пригодне поклоне деци страдалих припадника Министарства унутрашњих послова.
1
Фото: МУП

"Морамо бринути о породицама свих људи који су за ову земљу учинили највише - дали свој живот. Ви као њихова деца неко сте о коме ми морамо и хоћемо свим срцем да водимо рачуна у сваком тренутку“, истакао је Стефановић, пожелевши деци успешну школску годину.

Како је саопштено из министровог кабинета, он је подсетио и да је Министарство примило у радни однос велики број чланова породица страдалих полицајаца. 

"Знате да на нас можете да се ослоните у сваком тренутку. За све што вам треба слободно можете да се обратите, било да је потребно решити неки проблем или унапредити неки сегмент ваших живота. Ако једног дана будете желели да постанете део Министарства унутрашњих послова, увек ћете имати приоритет“, рекао је Стефановић. 

Основци и средњошколци, деца страдалих колега, данас су уједно имали прилику да се друже и са припадницима Специјалне антитерористичке јединице, Жандармерије и Хеликоптерске јединице који су им приказали своју опрему и возила, додаје се у саопштењу.

Фото: МУП
EUR/RSD 117.5576
Најновије вести