Радови на више деоница, теретњаци на Батровцима 5 сати

БЕОГРАД: На ауто-путу Е-75 од 13. маја до 1. новембра изводиће се радови на изградњи нове петље Бубањ Поток, који ће се вршити у зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће се преусмеравати на возну и претицајну траку, саопштили су Путеви Србије.
Trenutno stanje na GP Batrovci
Фото: Управа царина

На деоници Баточина - Крагујевац у току су радови на изградњи нове траке и реконструкцији постојеће кроз Баточину, уз ограничење брзине од 40 км/х.

У зони радова од бензинске станице “Кнез петрол” до чесме у Баточини, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на десној коловозној траци и планирано трајање радова је до 1. новембра.

Због радова на редовном одржавању, до 20. августа на снази је обустава саобраћаја код места Орловат, мост преко реке Тамиш.

Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачици преко Орловата, упућују се на Фаркаждин - Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат и даље према Зрењанину, упућују се на Фаркаждин - Перлез.

У делу пута Јошаничка Бања - Копаоник на снази је до 31. јула обустава саобраћаја због радова, а алтернативни путни правац за Копаоник је Биљановац - Рашка - Рудница - Копаоник, а из правца Крушевца, Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна возила је пет сати, а на Хоргошу и Келебији по три.

На осталим граничним прелазима и на наплатним станицама нема задржавања.

EUR/RSD 117.5791
Најновије вести