Путеви Србије: Радови на Панчевачком мосту, камиони чекају на прелазима

БЕОГРАД: ЈП Путеви Србије саопштили су да се на Панчевачком мосту изводе радови на санацији оштећене мостовске ограде, смер Панчево - Београд.
Radovi na putu/ Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

У зони радова на мосту биће заузета десна а саобраћај ће се одвијати левом саобраћајном траком. Радним данима и суботом радови ће се изводити од 22 до 06 часова, а недељом од 07 до 17часова.

Обилазница око Београда, петља Сурчин-петља Остружница, до 7. септембра од 08 до 16 часова изводе се радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве. Саобраћај из правца Новог Сада ка Београду је преусмерен на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд - Нови Сад. Радови се изводе сваког дана уз обавезно 24 часовно присуство саобраћајне сигнализације.

Прасковче - Делиград, од 24. августа до 31. августа од 7 до 17 часова обустава саобраћаја због радова на изради хабајућег слоја, у оквиру ургентног одржавања. Након 17 часова, саобраћај се нормализује.

Марковац - Аранђеловац, радови на поправци моста преко реке Мисаче до 15. септембра . Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, уз употребу семафора. Алтернативни путни правац: Младеновац - Белосавци - кружни ток у Крћевцу - Аранђеловац.

Кнежевићи - Бела Земља - Ужице, до 10. септембра од 19 до 07часова радови у тунелу Сурдук (тунел бр.34), уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, на Шиду, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,

на Сремској Рачи, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,

На Келебији и Батровцима, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.5810
Најновије вести