Путеви Србије: Почињу радови на улазу у Бачки Јарак

БЕОГРАД: Од данас до 25. маја због радова на поправци коловоза на путу Нови Сад - Бачки Јарак, код улаза у Бачки Јарак, саобраћај ће се одвијати уз ограничење брзине на 30 километара на час.
backi jarak
Фото: Dnevnik.rs

Сабраћај ће до 25. маја бити обустављен на путу Берановац-Гоч, у месту Јовац, а возачи ће због асфалтирања коловоза морати да користе алтернативни путни правац Гоч-Врњачка Бања.

На путу Сомбор - Кљајићево саобраћај ће одвијати наизменично до 23. маја сваког дана од 7 до 16 сати када ће се радити на крпљењу ударних рупа.

На путу Брежђе - Срасла Буква саобраћај ће бити обустављен због радова на мосту на Рибници, а завршетак радова планиран је за 11. август до када возачи могу да користе алтернативни путни правац: Брежђе - Богдановића брдо - Мионица - Команице - Струганик - Горњи Лајковац дуг је 33 км.

Због радова на путу Башаид-Меленци до 23. маја саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На наплатним станицама нема задржавања возила, саопштили су Путеви Србије, а према информацијама Управе граничне полиције на прелазу Батровци на излазу из земље теретна возила чекају пет сати, на Хоргошу и Келебији три, а на прелазима Бачка Паланка и Шид сат времена.

EUR/RSD 117.5703
Најновије вести